Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα στη Ρόδο για τον Ιστορικό

Ενα πέναλτι στα πρώτα λεπτά του αγώνα έκρινε την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ιστορικού με την Ρόδο

Ενα πέναλτι στα πρώτα λεπτά του αγώνα έκρινε την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ιστορικού με την Ρόδο, όπου οι κυανέρυθροι ηττήθηκαν με 1-0.

Στο εξ' αναβολής ματς της 5ης αγωνιστικής ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Ρόδου, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0.

Το γκολ που έκρινε το ματς προήλθε από πεναλτι, στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τον διαιτητή Ζαχαρόπουλο να υποδεικνύει χέρι του Γκοτοβου μέσα στην περιοχή. 

Ο Πανιώνιος στο δεύτερο ημίχρονο ειχε δυο πολύ καλές στιγμές για να φέρει το ματς στα ισια και στις δύο με πρωταγωνιστή τον Γκέτσι. Ειδικά η ευκαιρία των καθυστερήσεων ηταν τεράστια για τον Ιστορικό.

Να σημειωθεί πως στον Πανιώνιο έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία του Ζαχαρόπουλου, γι' αυτό το λόγο έβγαλαν και ανακοίνωση στο ημίχρονο του αγώνα.

Η ήττα κρατάει τον Πανιώνιο στους 17 βαθμούς, με την Ρόδο πλέον να φτάνει τους 19.

Το παιχνίδι 

Με τον χειρότερο τεοπο ξεκινησε το ματς για τον Ιστορικό. Στο 5o λεπτο μετά από εκτέλεση φάουλ για την Ρόδο, ο διαιτητής Ζαχαρόπουλος είδε χέρι  του Γκοτοβου και έδειξε πέναλτι. Δυο λεπτα αργότερα ο Βογιατζής ευστοχησε από τα 11 βήματα και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 9' ο Νίκος Κούστας υποχρεώθηκε να προχωρήσει σε αλλαγή, καθώς ο Πίσπας τραυματίστηκε μετα απο σκληρό μαρκάρισμα που του έγινε, με τον Γκέτσι να παίρνει την θέση του.

Στο 14' ο Πανιώνιος απείλησε για πρώτη φορά, με το σουτ του Γροντή να περνάει λίγο άουτ.

Οι παίκτες της Ρόδου έπαιζαν ιδιαίτερα δυνατά και έπεφταν με μεγάλο ζήλο στις φάσεις, με τους ανθρώπους του Πανιωνίου να εκφράζουν παράπονα προς τον διαιτητή για την ατιμωρησία όσον αφορά τα σκληρά μαρκαρισματα. 

Στο 22' η Ρόδος βρήκε χώρους στην άμυνα του Πανιωνίου, με τον Αντωνόπουλο να λέει "όχι" στο σουτ του Μουζακίτη.

Ο ρυθμός του αγώνα στη συνέχεια έπεσε, κάτι που σαφώς και βόλευε την Ρόδο που είχε το προβάδισμα στο σκορ. Στο 40' ο Γροντής εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από καλή θέση, με τον τερματοφυλακα των γηπεδούχων να μπλοκάρει την μπάλα.

Το 1-0 έμεινε έως το φινάλε του ημιχρόνου.

Στο 60' ο Πανιώνιος έφτασε κοντά στην ισοφάριση.  Ο Γκέτσι ξεκίνησε μια εξαιρετική ατομική ενέργεια από τον χώρο του κέντρου, μπήκε στην περιοχή, έκανε και το σουτ, το οποίο όμως πέρασε παράλληλα από την εστία του Μανουσάκη.

Οσο περνούσε ο χρόνος ο Πανιώνιος ανέβαζε τις γραμμές του για να ισοφαρίσει, με αποτέλεσμα η Ρόδος να βρίσκει κενούς χώρους στις αντεπίθεσης της και να απειλεί δύο φορές, με τον Αντωνόπουλο να λειτουργεί αποτελεσματικά.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ιστορικός έφτασε μια ανάσα από το γκολ της ισοφάρισης,όταν ο Γκέτσι έκανε το ψιλοκρεμαστό σουτ, με την μπάλα να μην του κάνει την χάρη και να περνάει ελάχιστα άουτ.

Ετσι το 1-0 ηταν και το τελικο σκορ του σγωνα. 

ΡΟΔΟΣ (Κουρμπανάς): Μανουσάκης, Τρόκα, Νικολόπουλος, Σουλάι, Κανταρτζής, Βογιατζής Β., Καμπά (90' Μαντίκος), Τσούτσης (80' Μάγκας), Μπαρμπαρούσης, Τζουανάκης, Μουζακίτης (70' Γκίνο).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κούστας): Αντωνόπουλος, Πριόνας, Καλύβας, Γκότοβος, Λίμα (76' Παπαδάκης), Μπρέγκου, Γροντής, Στούπης, Ρεντζής (56' Τσίπρας), Πίσπας (9' λ.τρ. Γκέτσι), Τσιμπόκας (76' Μούντριχας).

Δεν υπάρχουν σχόλια