Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τo σήκωσε η ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ!

ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ! Ο Ιστορικός επικράτησε της ΦΕΑ στον τελικό του UNISEF TROPHY με 80-71 και κατέκτησε το Κύπελλο Εθνικων Κατηγοριών.



ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ! Ο Ιστορικός επικράτησε της ΦΕΑ στον τελικό του UNISEF TROPHY με 80-71 και κατέκτησε το Κύπελλο Εθνικων Κατηγοριών.

Ετσι ο Πανιώνιος πήρε και το εισιτήριο για το Final-8 του Κυπέλλου με τις 7 ομάδες της Α1.

Η ομάδα του Περικλή Ταυρόπουλου απέκλεισε πέντε ομάδες΄της Α2 για να φτάσει στον μεγάλο τελικό και έπρεπε να νικήσει μία ακόμα από την παραπάνω κατηγορία για να το κατακτήσει. Φυσικά και κατάφερε να το κάνει.

Οι κυανέρυθροι, οι οποίοι δεν δέχονται να χάσουν φέτος πουθενά, έδειξαν ξανά πόσο μάγκες είναι, έδειξαν πως αξίζουν τα καλύτερα και έφτασαν σε αυτή την μεγάλη νίκη.

Το παιχνίδι:

Στο πρωτο ημίχρονο το παιχνίδι ηταν ισορροπημένο, με τον Πανιώνιο να έχει μεν το προβάδισμα συνεχώς, αλλά χωρίς να πάρει κάποια διαφορά. Το σκορ άλλωστε, 38-34, δείχνει την μικρή διαφορά που υπήρχε ανάμεσα στις δύο ομάδες. 

Στο δεύτερο μέρος όσο περνούσε ο χρόνος συνεχώς ανέβαζε την απόδοση του, ανέβασε την υπερ του διαφορά και δίκαια έφτασα στην επικράτηση και την κατάκτηση του τροπαίου.

Στο φινάλε έγινε η απονομή του Κυπέλλου στην ομάδα του Ιστορικού, με τους παίκτες, τους προπονητές, τους ανθρώπους του συλλόγου και τα κυανέρυθρα παιδιά από της Ακαδημίες στην εξέδρα να πανηγυρίζουν την μεγάλη επιτυχία.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ!

Δεκάλεπτα: 16-13, 38-34, 62-52, 80-71

Πανιώνιος (Ταυρόπουλος): Σκάνδαλος 4, Γ. Παπαδιονυσίου 11 (2), Στ. Παπαδιονυσίου 8, Αντωνάκης 8 (1), Σαχπατζίδης 20, Μάντζαρης, Σταθόπουλος, Χάλαρης 7, Τζουγκαράκης, Βεργίνης 22 (1).

ΦΕΑ (Καρατζάς): Σγουρός, Καραμίντζος 2, Βαφειάδης 4, Στεργιάκης 16 (1), Κοντός 17 (1), Ζήρος 2, Λίτσος, Παπανικολάου, Καραχάλιος 5, Δεϊμέζης 1, Καραλευθέρης 16 (2), Γεωργοπαπαδάκος 8 (2).

Διαιτητές: Σώμος-Τσώνος-Μηλαπίδης (Ντάβαρης)

Δεν υπάρχουν σχόλια