Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Άφησε δύo βαθμούς στον Πύργο!

Δύο βαθμούς άφησε στον Πύργο ο Πανιώνιος, που έμεινε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Πανηλειακό, για την 7η αγωνιστική της Γ' Εθνικής. Η ο...

Δύο βαθμούς άφησε στον Πύργο ο Πανιώνιος, που έμεινε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Πανηλειακό, για την 7η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Νίκου Κούστα δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και στις ευκαιρίες που δημιούργησε δεν κατάφερε να βρει το γκολ που θα του έδινε τη νίκη.

Οι κυανέρυθροι είχαν καλύτερη εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσαν, αλλά η προσπάθεια οτυς δεν απ΄έφερε καρπούς.

Το παιχνίδι

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και ουσιαστικά η κάθε ομάδα είχε από μία καλή ευκαιρία. Αρχικά στο 2' ο Καλομοίρης σούταρε μέσα από την περιοχή, με τον Αντωνόπουλο να διώχνει και στο επόμενο λεπτό ήταν η σειρά του Μούντριχα να απειλήσει, ο οποίος έκανε το σουτ από καλή θέση μέσα από την περιοχή, αλλά είπε "όχι" ο Μαντζάρης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος ανέβασε την απόδοση του, έψαξε το γκολ, όμως η εικόνα του δεν ήταν καλή και δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο 65' το φοβερό απευθείας χτύπημα φάουλ του Στούπη έδιωξε εντυπωσιακά στο δεξί του "παραθυράκι" ο Μαντζάρης, ενώ στο 70' ο Στούπης απείλησε ξανά στο 70, με το σουτ που έκανε να περνάει άουτ.

Στο 81' απείλησε για τελευταία φορά ο Ιστορικός, με τον MVP του Παναηλειακού, τον τερματοφύλακα Μάντζαρη, να διώχνει το σουτ του Γροντή!

Ο Πανιώνιος άφησς δύο βαθμούς στον Πύργο και πλέον καλείται να τους βρει στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Πανηλειακός: Μαντζάρης, Μπαλός, Διαμαντόπουλος, Κασμερίδης, Δ. Τσίγκρηλας, Μπάλλας, Αντωνιάδης, Λίμα (90′ Κακόγιαννος) Π. Τσίγκρηλας (60′ Αρσενίδης), Καλομοίρης (70′ Αράπι), Λούσκος (90′ Έλιοτ).

Πανιώνιος: Αντωνόπουλος, Καρδάμης (56′ Μπρέγκου), Διονέλλης (84′ Τσιμπόκας); Καλύβας, Πίσπας, Γεωργούσης, Γροντής, Μουντρίχας (46′ Ρεντζής), Γκότοβος, Μαρινάκης (56′ Ζούλιας), Στούπης.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια