Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήρθαν (και) τα γκολ, κρατάει «καθαρή» την εστία τoυ!

Ο Γιώργος Καρμίρης γράφει λίγα πράγματα για το "διπλό" του Πανιωνίου στο Άργος.

Ο Γιώργος Καρμίρης γράφει λίγα πράγματα για το "διπλό" του Πανιωνίου στο Άργος.

● Ο Ιστορικός πανηγύρισε την πρώτη του φετινή εκτός έδρας νίκη της σεζόν, επικρατώντας με 3-0 του Παναργειακού.

● Ενα ματς, που αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 15 λεπτά κάθε ημιχρόνου, είχε πολλές ομοιότητες με αυτό της πρεμιέρας κόντρα στην Ερμιονίδα. Ο Πανιώνιος ουσιαστικά έπαιζε μονότερμα τον αντίπαλο του, δημιούργησε -κυρίως στο πρώτο 45λεπτο- κλασικές ευκαιρίες, ουσιαστικά δεν απειλήθηκε και γενικότερα είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς.

● Η διαφορά όμως σε σχέση με τον αγώνα του Κρανιδίου, είναι ότι αυτή τη φορά, έστω και σχετικά αργά (75'), κατάφερε και βρήκε δίχτυα. Ο Πίσπας από κοντά άνοιξε το σκορ και από εκεί και πέρα τα κυανέρυθρα πόδια λύθηκαν! 

● Ο Νίκος Κούστας έχει δημιουργήσει μία ομάδα που θέλει να έχει την κατοχή της μπάλας, θέλει με συνδυαστικό παιχνίδι να μπορεί να δημιουργήσει απειλές για την αντίπαλη εστία και πάνω απ' όλα θέλει η άμυνα του να εμπνέει σιγουριά.

● Μετά από τρεις αγωνιστικές ο Πανιώνιος κρατάει "καθαρή" την εστία του, δεν έχει δεχτεί κάποιο τέρμα και καλά-καλά μπορούμε να πούμε πως δεν δέχεται και επικίνδυνες φάσεις. 

● Σε γενικές γραμμές οι κυανέρυθροι δείχνουν έως τώρα θετική εικόνα, με την βαθμολογική απώλεια της πρεμιέρας να είναι το βασικό ψεγάδι. Βέβαια είχα γράψει και τότε, πως από την 1η αγωνιστική κάνεις δεν πήρε, αλλά ούτε έχασε το πρωτάθλημα. Το ίδιο ισχύει και τώρα. Το πρωτάθλημα έχει μέλλον, βλέπουμε ήδη αποτελέσματα που δεν περιμέναμε, κάτι που φανερώνει πως καμία ομάδα, με κανέναν αντίπαλο, δεν έχει δεδομένη τη νίκη πριν ξεκινήσει ο αγώνας. 

● Πλέον ο Πανιώνιος πρέπει να "χτίσει" πάνω στο πρώτο του φετινό 'διπλό", τα τρία γκολ που σημείωσε να δώσει αυτοπεποίθηση στην επιθετική λειτουργία της ομάδας και την ερχόμενη Κυριακή, κόντρα στον Αία Γαστούνης, να πάρει ένα ακόμα σημαντικό "τρίποντο", πριν το εκτός έδρας παιχνίδι... κορυφής με την Ρόδο.

● Για τον κόσμο του Πανιωνίου τι να πω πάλι; Φοβερή παρουσία σε ένα ακόμα "ταξίδι" της ομάδας. Γέμισε την εξέδρα που του δόθηκε στο γήπεδο του Άργους, για 90 λεπτά με το τραγούδι του "έσπρωχνε" την ομάδα στο γκολ και φυσικά στο φινάλε παίκτες και φίλαθλοι πανηγύρισαν όλοι μαζί τη νίκη!

● Προσωπικά και εκ μέρους του panionianea.gr θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Παναργειακού για την φιλοξενία και την βοήθεια τους για να πραγματοποιήσουμε την ραδιοφωνική μας μετάδοση. Όπως και στην Ερμιονίδα, έτσι και στο Άργος,  η υποδοχή που μας επιφύλαξαν ήταν άψογη. Εξαιρετικη συμπεριφορά, όπως άλλωστε αρμόζει στο μέγεθος του Πανιωνιου, τους φιλάθλους του και εμάς τους δημοσιογράφους που ακολουθούμε τον σύλλογο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια