Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Oι νίκες φέρνoυν ηρεμία και... άνοδo!

Ο Γιώργος Καρμίρης γράφει λίγα πράγματα για τη νίκη του Πανιωνίου επί του Ιάλυσου και όχι μόνο.

Ο Γιώργος Καρμίρης γράφει λίγα πράγματα για τη νίκη του Πανιωνίου επί του Ιάλυσου και όχι μόνο.
  • Η ομάδα του Νίκου Κούστα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι είδε την... τύχη να της χαμογελάει, καθώς και πέναλτι κέρδισε νωρίς στον αγώνα και με παίκτη περισσότερο επαιξε σχεδόν για 85 λεπτά!
  • Αυτη τη φορά, όμως, σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας, κατάφερε να ευστοχήσει από τα 11 βήματα ο "μάγκας" Γροντής και έτσι να γίνει πιο απλό το παιχνίδι στην υπόλοιπη διάρκεια του.
  • Πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Πανιώνιος σκόραρε και δεύτερο τέρμα και ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη.
  • Στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας διπλό προβάδισμα και παίζοντας με παίκτη παραπάνω, έριξε τους ρυθμούς, έκανε διαχείριση δυνάμεων και πάγωσε το ματς, χωρίς να απειληθεί από τον αντίπαλο.
  • Συμφωνώ πως η εμφάνιση δεν με θάμπωσε. Αλλά στην περίοδο που βρισκόμαστε, με σχεδόν 4 μήνες προετοιμασίας και με το άγχος και την πίεση των τριών βαθμών, ο Πανιώνιος πήρε αυτό που ήθελε, χωρίς δυσκολίες και πλέον κοιτάει την συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία. 
  • Οι παίκτες του Κούστα στο παιχνίδι του Κρανιδίου πραγματοποίησαν πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση, δημιούργησαν πολλές κλασικές ευκαιρίες, όμως δεν ήρθε το "τρίποντο". Κοντρα σε μία πιο ποιοτική ομάδα, όπως ο Ιάλυσος, δημιούργησαν λιγότερες ευκαιρίες, είχαν λιγότερη καλή εικόνα από τον πρώτο τους αγώνα, όμως χωρίς να... ιδρωσουν και πολύ πήραν τη νίκη.
  • Κακά τα ψέμματα. Στο ποδόσφαιρο και γενικά στον αθλητισμό μετράει μόνο το αποτέλεσμα. Οι νίκες και οι βαθμοί δίνουν ηρεμία σε μια ομάδα και ανοίγουν τον δρόμο για την επίτευξη ενός στόχου. Στην προκειμένη περίπτωση, τον στόχο της ανόδου. 
  • Πιο πάνω χαρακτήρισα τον Γροντή "μάγκα" και το εξηγώ. Ο έμπειρος μέσος στην πρεμιέρα έχασε το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα και εν τέλει ο Πανιώνιος σε εκείνο το ματς δεν πήρε τη νίκη. Μία εβδομάδα αργότερα, ο ίδιος αναλαμβάνει να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε κόντρα στον Ιάλυσο, δεν "κρύφτηκε", δεν φοβήθηκε και αυτό δείχνει ξεκάθαρα πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με αυτοπεποίθηση, με πίστη στον εαυτό του, χωρίς να μένει στο παρελθόν. Ο "μαέστρος" του Ιστορικού ήταν εκ των κορυφαίων του Ιστορικού κόντρα στην ομάδα της Ρόδου και δείχνει πως και φέτος θα αποτελέσει τον παίκτη "βαρόμετρο" για την επιθετική λειτουργία του Πανιωνίου. 
  • Από εκεί και πέρα, πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ρεντζής, έχοντας ένα γκολ, την πολύ όμορφη ατομική προσπάθεια στην φάση που ήρθε το πέναλτι και άλλες πολλές καλές ενέργειες. Απο κοντά και οι Τσίπρας, Μπρέγκου, Στούπης, ο πάντα δραστήριος και κινητικός Πίσπας, αλλά και ο πολυπειρος Γκότοβος. 
  • Ειδική μνεία στον Καλύβα που αγωνίστηκε με γαστρεντερίτιδα, στον Ζούλια που επανήλθε σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά από περίπου 1.5 μήνα, στον Καρδάμη που κλήθηκε να παίξει σε έναν ρόλο που δεν ξέρει τόσο καλα ως αριστερός μπακ, στην θέση του τιμωρημένου Διονέλλη, αλλά και στον Αντωνόπουλο που και στα δύο πρώτα παιχνίδια όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί. Όλοι τους έβαλαν το λιθαράκι τους για την πρώτη νίκη της ομάδας, στο πρώτο φετινό ματς της Νέας Σμύρνης. 
  • Επόμενο "σταθμός" το Άργος, απέναντι στον γηπεδούχο Παναργειακό. Μία ομάδα που προέρχεται από το μεγάλο "διπλό" στην έδρα του Αιολικού και σε ένα γήπεδο που απ' ότι μαθαίνω μόνο εύκολο για παίξεις ποδόσφαιρο δεν είναι.
  • Και εκεί είναι δεδομένο πως ο Πανιώνιος κόσμος θα δώσει βροντερό "παρών" και η ομάδα του Κούστα θα επιδιώξει να πάρει το πρώτο της εκτός έδρας "τρίποντο".
  • Για το μπάσκετ τι να πει κανείς; Η ομάδα του Ταυρόπουλου παίζοντας εκπληκτικά και με φοβερά ποσοστά στην επίθεση, πέτυχε 109 πόντους  ισοπέδωσε τον ΟΦΗ, έκανε το "7Χ7" στο πρωτάθλημα και... άντε πιάστε τον!
  • Πόλλα μπράβο στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο και τους ανθρώπους που τρέχουν για να καταφέρνουν να βρίσκουν τους πόρους, ώστε το γήπεδο της Νέας Σμύρνης συνεχώς να βελτιώνεται και να παίρνει πλέον μία πιο σύγχρονη μορφή. Επίσης πολλά μπράβο και στην διοίκηση του μπασκετικού Πανιωνίου, για την τοποθέτηση της πρόσθετης εξέδρας στο "Βαρίκας" επιτρέποντας σε περισσότερο κόσμο του Ιστορικού να μπορεί να δει από κοντά την ομαδάρα με τα κυανέρυθρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια