Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Kυανέρυθρο πέρασμα με... τριάρα από το Άργoς!

Με το "διπλό" έφυγε από το Άργος ο Ιστορικός που επικράτησε με 3-0 του γηπεδούχου Παναργειακού για την 3η αγωνιστική της Γ' Εθ...


Με το "διπλό" έφυγε από το Άργος ο Ιστορικός που επικράτησε με 3-0 του γηπεδούχου Παναργειακού για την 3η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Και τα τρία τέρματα για την ομάδα του Νίκου Κούστα ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Πανιώνιο να είναι ανώτερος και να επικρατεί δίκαια.

Δύο γκολ ο Πίσπας και ένα από τον Γρόντη για τον Πανιώνιο, με τους 300 οπαδούς του Ιστορικού που ταξίδεψαν στο Άργος να δίνουν το δικό τους ξεχωριστό χρώμα στην αναμέτρηση!

Το παιχνίδι

Στο πρώτο 45λεπτο ο Πανιώνιος είχε την κατοχή της μπάλας και όσο περνούσε ο χρόνος ανέβαζε την πίεση του και δημιουργούσε ευκαιρίες προς την εστία των γηπεδούχων. 

Οι κυανέρυθροι έφτασαν μία ανάσα από το να ανκοίξουν το σκορ, όταν στο 29' ο Τσίπρας από κοντά δεν κατάφερε να στείλει την μπλακα στα δίχτυα, με τον Βλάχο να του "λέει" όχι στο κοντινό πλασέ.

Ο επιθετικός μονόλογος συνεχίστηκε για τον Πανιώνιο και στο 36' ήρθε η δεύτερη μεγαλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου, όταν ο Πίσπας έκανε το μονοκόματο σουτ, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 70' ο Γεωργούσης πάτησε περιοχή από πλάγια δεξιά, έκανε και το σουτ, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα οι κυανέρυθροι κατάφεραν και βρήκαν δίχτυα. Μετά από επίθεση διαρκείας, ο Πίσπας από κοντά σκόραρε και έβαλε... φωτιά στην κυανέρυθρη εξέδρα, για το 1-0.

Στο 88' ο Καλύβας κέρδισε πέναλτι, ο Γροντής το εκτέλεσε εύστοχα και ο Πανιώνιος ουσιαστικά κλείδωσε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Πίσπας βγήκε σε θέση τετ α τερ, έκανε το ψύχραιμο πλασέ και έγραψε το σημαντικό "διπλό" για τον Ιστορικό με 3-0!

Στο φινάλε του αγώνα οι παίκτες μαζί με τους περίπου 300 οπαδούς τους που ταξίδεψαν στο Άργος πανηγύρισαν τη νίκη.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Βλάχος, Πατσιαβούρας, Σακελλαρόπουλος, Καπετανάκης, Πλαστουργός, Καμπεράι (15' Θεοδοσιάσης), Παιδάκης, Άρμπερ, Φλώρος, Τσιράκης, Βήτος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αντωνόπουλος, Καρδάμης (61' Ζούλιας), Διονέλλης (80' Μερτύρης), Καλύβας, Μπρέγκου (61' Μούντριχας), Ρέντζης (46΄ Γεωργούσης), Πίσπας, Γροντής, Τσίπρας (78' Παπαδάκης), Γκότοβος, Στούπης.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ PANIONIANEA RADIO

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια