Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρώτη νίκη χώρις δυσκολίες για τον Iστορικό

Την πρώτη του νίκη στη φετινή Γ' Εθνική πήρε ο Πανιώνιος, όπου για την 2η αγωνιστική επικράτησε με 2-0 του Ιάλυσου στη Νέα Σμύρνη. 

Την πρώτη του νίκη στη φετινή Γ' Εθνική πήρε ο Πανιώνιος, όπου για την 2η αγωνιστική επικράτησε με 2-0 του Ιάλυσου στη Νέα Σμύρνη. 

Η ομάδα του Νίκου Κούστα εμφανίστηκε σοβαρή, ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της και με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο "καθάρισε" την υπόθεση νίκη. 

Το παιχνίδι 

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, μιας και στο 2ο λεπτό κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή που έγινε στον Γροντή, μετά από ωραία ενέργεια του Ρεντζή.

Ο Γροντής στο 3' εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και έκανε το 1-0 για τον Ιστορικό. 

Πέντε λεπτά αργότερα ξανά ο δραστήριος Γροντης έκανε αισθητή την παρουσία του, έκλεψε από τον Στέργιου και τον ανάγκασε να τον ανατρέψει εκτός περιοχή και να δει σωστά την κόκκινη κάρτα αφού ήταν ο τελευταίος αμυντικός της ομάδας του.

Ο Πανιώνιος παίζοντας και με παίκτη παραπάνω στο 37' βρήκε και δεύτερο τέρμα με σκόρερ τον Ρεντζή, μετά από ωραία πάσα του Στούπη.

Στο δεύτερο μέρος ο Ιστορικός διατήρησε τα ηνία του αγώνα, έριξε τον ρυθμό και έπαιξε όσο χρειαζόταν.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε, με τον Πανιώνιο να παίρνει τη νίκη με 2-0 και να δέχεται το ζεστό χειροκρότημα των περίπου 2.000 φίλων του που βρέθηκαν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Την επόμενη αγωνιστική, οι κυανέρυθροι θα αγωνιστούν εκτός έδρας με τον Παναργειακό.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αντωνόπουλος, Καρδάμης, Καλύβας, Γκότοβος,  Ζούλιας (87' Μερτύρης), Μπρέγκου (87' Μαρινάκης), Γροντής (67' Μαρινάκης), Στούπης, Πίσπας, Ρεντζής (77' Μούντριχας), Τσίπρας (67' Τσιμπόκας).

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια