Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα... καμπανάκι για τον Πανιώνιo στην Αμάρυνθο!

Εκτός έδρας φιλική ήττα για τον Πανιώνιο από τον Αμαρυνθιακό με 3-2.

Εκτός έδρας φιλική ήττα για τον Πανιώνιο από τον Αμαρυνθιακό με 3-2.

Οι κυανέρυθροι ηττήθηκαν... φιλικά από την ιδιαίτερα δυνατή ομάδα της Εύβοιας, πληρώνοντας τις αμυντικές τους αδράνειες και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχαν! 

Ο Νίκος Κούστας παρέταξε την ομάδα με αρκετές αλλαγές, θέλοντας να δοκιμάσει διάφορα πράγματα, αλλά και να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές του, καθώς υπάρχει και νέο δυνατό φιλικό παιχνίδι την προσεχή Κυριακή με τον Εθνικό.

Ο Πανιώνιος αντιμετώπισε μία ιδιαίερα δυνατή ομάδα η οποία αγωνίζεται στην ΕΠΣ Εύβοιας, αλλά έχει ενισχυθεί σημαντικά και έχει ως στόχο να πάρει την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα άνηκε στον Ιστορικό. Στο 10ο λεπτό ο Τσιμπόκας βρέθηκε σε πολύ καλή θέση μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κατάφεραν και άνοιξαν το σκορ. Ο Σκριβάνος με εντυπωσιακή ενέργεια έκανε τη "λόμπα" σχεδόν από τον χώρο του κέντρου και "κρέμασε" τον Καρούσο, για το 1-0.

Αυτό το γκολ έδωσε "φτερά" στους γηπεδούχους, οι οποίοι λίγα λεπτά αργότερα πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, με κεφαλιά από τον Βεζυρτζόγλου.

Στο δεύτερο μέρος ο Κούστας προχώρησε σε αλλαγές, με τος Παχατούρα, Γκότοβο, Μπρέγκου, Ρεντζή, Γροντή, Ξυγκόρο και Τσίπρα να μπαίνουν στο ματς.

Στο 60' οι κυανέρυθροι μείωσαν το σκορ με γκολ του Ρεντζή και στο 73ο λεπτό έφεραν το ματς στα ίσια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γροντή.

Οι κυανέρυθροι δημιούργησαν και έχασαν πολλές ευκαιρίες, κάτι που σίγουρα προβληματίζει, αφού ναι μεν η ομάδα δημιουργεί φάσεις, όμως λείπει το καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια!

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι στο 89' αιφνιδίασαν την κυανέρυθρη άμυνα, με τον Δήμου να σκοράρει και να γράφει το τελικό 3-2 για τον Αμαρυνθιακό! 

Η γηπεδούχος ομάδα εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά κενά που εμφάνισε ο Πανιώνιος, με τον Νίκο Κούστα -ο οποίος έκανε αρκετές δοκιμές- προφανώς να μην μένει ευχαριστημένος από πράγματα που είδε στον αγωνιστικό χώρο.

Επόμενη φιλική αναμέτρηση για τον Πανιώνιο την προσεχή Κυριακή με τον Εθνικό στη Νέα Σμύρνη.

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Θανάσης Μεθενίτης): Φαλαγγίτης, Τσούτσης (51′ Π. Δ. Σκριβάνος), Μπαλαμπάνης (80′ Μεταξάς), Γ. Τσολάκος, Σ. Μυρτέζα (51′ Μπατζέλης), Σπυράκης (51′ Βεσέλι), Σταματάκος (74′ Μανής), Ρούσσος, Βεζυρτζόγλου (80′ Μετοχιάτης), Δήμου (90′ Πάλλης), Π. Λ. Σκριβάνος (74′ Θ. Σκριβάνος).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Κούστας): Καρούσος (46′ Παχατούρας), Καρδάμης, Διονέλλης (46′ Ξυγκόρος), Καλύβας (46′ Μπρέγκου), Μερτύρης, Μαρινάκης (46′ Ρεντζής), Παπαδάκης, Στουπής (46′ Γροντής), Κουφουδάκης (46′ Γκότοβος), Πίσπας (46′ Τσίπρας), Τσιμπόκας (58′ Κoτσοβός).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια