Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Άνετη νίκη επί του Εθνικού και τώρα... Oυγγαρία!

Η ανδρική ομάδα Πόλο του Ιστορικού νίκησε πολύ εύκολα τον Εθνικό με 14-7 και πλέον ετοιμάζεται για το ταξίδι στην Ουγγαρία

Η ανδρική ομάδα Πόλο του Ιστορικού νίκησε πολύ εύκολα τον Εθνικό με 14-7 και πλέον ετοιμάζεται για το ταξίδι στην Ουγγαρία και τον αγώνα με την ισχυρή Όρβοσι.

Η ομάδα του Κώστα Δήμου έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, επικράτησε χωρίς καμία δυσκολία του Εθνικού και άπαντες έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στο πολύ απαιτητκό εκτός έδρας ματς με την Όρβοσι, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για την νοκ-αουτ φάση του Champions League.

Στα του αγώνα, ο Πανιώνιος είχε ένα εκπληκτικό δεύτερο οτάλεπτο, όπου σκόραρε έξι τέρματα χωρίς να δεχτεί κανένα. Γενικά οι κυανέρυθροι είχαν τα ηνία του αγώνα και έφτασαν στην τριτη τους νίκη σε τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ 14-7

Οκτάλεπτα: 2-1, 6-0, 4-3, 2-3.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς 1, Γκιουβέτσης 1, Μπιτάτζε 2, Νταλάπας 1, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης 2, Παπάκος 1, Γούνας 2, Σπούνερ, Καπετανάκης 1, Αναγνώστου, Λοράντος, Μπαγιούμη.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος, Ιωάννου, Τεσάνοβιτς 1, Μπέτο 3, Θεοδόσης - Παπαλουκάς 1, Παπαδόγκωνας, Βιτέλλας, Πρωτοψάλτης 1, Μπεριστιάνος, Μαθιόπουλος, Λαδάς 1, Δροσόπουλος, Βαλλιανάτος, Ζωγράφος.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Παϊρακταρίδης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια