Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Άνετη φιλική νίκη για τον Iστορικό

Στις φιλικές νίκες επέστρεψε ο Πανιώνιος, που το απόγευμα της Κυριακής (2/10) επικράτησε με 1-0 του Κερατσινίου στη Νέα Σμύρνη.

Στις φιλικές νίκες επέστρεψε ο Πανιώνιος, που το απόγευμα της Κυριακής (2/10) επικράτησε με 1-0 του Κερατσινίου στη Νέα Σμύρνη.

Το τελικό αποτέλεσμα μοιάζει πολύ φτωχό σε σχέση με την εικόνα του αγώνα, αφού οι κυανέρυθροι έχασαν πολλές κλασικές ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα τέρματα.

Το νικητήριο, όπως εξελίχθηκε, γκολ σημείωσε ο Τσίπρας, ενώ στα αξιοσημείωτα ήταν και επάνοδος του Ενγκόγκ στην "δράση". 

Μελανό σημείο οι κόκκινες κάρτες των Μούντριχα, Κοφφι, με τον παικτη του Κερατσινίου να σταματάει αντικανονικά τον επιθετικό του Πανιωνίου και εν συνεχεία ο διαιτητής τους έδειξε την κόκκινη κάρτα για την αψιμαχία που είχαν.

Το παιχνίδι

Στο 5ο λεπτο ο Τσίπρας πήρε την μπάλα απο τον Ξυγκόρο, όμως το δυνατό σουτ που έκανε μέσα από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ. 

Στο ακριβώς επόμενο λεπτό (6') ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ, ξανά με τον Τσίπρα πρωταγωνιστή. Ο Ρέντζης έκανε πολύ ωραία ενέργεια, έδωσε πάσα στον Τσίπρα, ο οποίος πέρασε τον αντίπαλο του και με υπέροχο πλασέ έκανε το 1-0.

Η ομάδα του Κούστα κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο και στο 25' έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία. Ο Στούπης με πολύ όμορφη κάθετη πάσα έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Γεωργούση, αυτός έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Καπούταγλη.

Στο 44' ο Γεωργούσης έχασε διπλή τεράστια ευκαιρία. Αρχικά το πλασέ που έκανε το έδιωξε δύσκολα ο Καπούταγλης, εν συνεχεία η μπάλα έφτασε ξανά στον ίδιο, όμως το δυνατό σουτ που έκανε από κοντά πέρασε άουτ.


Στο 38' μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπαδάκη, ο Γκότοβος βρέθηκε ελεύθερος στο ύψος του δεύτερου δοκαριού, όμως ο Καπούταγλης μπλόκαρε την κεφαλιά που έκανε ο αμυντικός του Ιστορικού.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι κυανέρυθροι απείλησαν με νέα κεφαλιά από τον Γκότοβο, με την μπάλα να φεύγει πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων.

Με το ξεκίνημα της "επανάληψης" ο Πανιώνιος δημιουργησε την πρώτη του τελική ενέργεια. Ο Μούντριχας, που πέρασε στο ματς, έκανε ωραία ατομική ενέργεια και σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 61' ο Κοφφι με άσχημο τρόπο σταματησε τον Μούντριχα, αυτό έφερε την αντίδραση του παίκτη του Πανιωνίου με τους δύο παίκτες να έρχονται σε έντονο "διάλογο" και τον διαιτητή να δίνει κόκκινη κάρτα και στους δύο!

Οι δύο ομάδες πάντως συμφώνησαν να συνεχίσουν το ματς με 11 παίκτες και όχι με 10, με τους παίκτες που είδαν την κόκκινη να βγαίνουν προφανώς από το ματς.

Στο 71' ο νεαρός Κουφουδάκης πέρασε όποιον βρήκε από τα δεξιά, γύρισε ωραία την μπάλα στον Τσιμπόκα, ο οποίος με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα απλό το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Κουφουδάκης έκανε ξανα πολύ καλή ενέργεια, έκανε και το σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 79ο λεπτό ο Ενγκόγκ έφτασε μια ανάσα από το 2-0, έκανε ωραία ενέργεια, έκανε και το πλασέ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να "γλείφει" το αριστερό δοκάρι του Κερατσινίου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Κούστας): Αντωνόπουλος, Ξυγκόρος (46' Καρδάμης), Γκότοβος, Μπρέγκου, Μερτύρης (75' Διονέλλης), Μαρινάκης (46' Μούντριχας, 62' Τσιμπόκας), Παπαδάκης, Στούπης (62' Κουβαράς), Ρεντζής (62' Κουφουδάκης) Τσίπρας (46' Πίσπας), Γεωργούσης (62' Ενγκόγκ). 

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Φώτης Θανέλλας): Καπούταγλης, Κοντογιαννάτος, Ατζελι, Δουμουράς, Βαττης, Ισαάκ, Ντούνιας, Μαυκίδης, Λουβής, Χαρλέπας, Κοφφί. 

Έπαιξαν και οι: Καμερον, Νταγκουνάκης, Αγγελάκης, Χαρίτος, Σαούλιας, Ευθυμιάδης, 

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια