Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πρώτη» με Φάνη: «Σκληρή δουλειά για να πετύχουμε το στόχο μας» (photos)

Την πρώτη προπόνηση της σεζόν πραγματοποίησε την Δευτέρα (22/8) ο μπασκετικός Πανιώνιος στο κλειστό "Ανδρέας Βαρικας"

Την πρώτη προπόνηση της σεζόν πραγματοποίησε την Δευτέρα (22/8) ο μπασκετικός Πανιώνιος στο κλειστό "Ανδρέας Βαρικας" κηρύσσοντας κι επίσημα την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Το "παρών" έδωσαν οι παίκτες της ομάδας, οι νέοι διοικητικοί ηγέτες, το τεχνικό τιμ και φυσικά ο τεράστιος Φάνης Χριστοδούλου, που επέστρεψε ενεργά στον Ιστορικό!

Ο κ.Παναγιώτης Ηλιάδης ζήτησε από τους παίκτες "να δουλέψουν σκληρά ώστε ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ να φτάσει εκεί που του αρμόζει ". Αντίστοιχο ήταν και το μήνυμα του κ.Θοδωρή Μικρόπουλου ο οποίος επισήμανε την απαιτητική σεζόν που έρχεται και υπογράμμισε"ότι με σκληρή δουλειά όλα θα γίνουν".
Ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, Φάνης Χριστοδούλου τόνισε προς τους παίκτες ότι "με την προσπάθεια που θα καταβάλουν η ομάδα θα πετύχει την στόχο της, χωρίς να υπάρχει άγχος ή πίεση. Υγεία και δουλειά".
Ο GM Χρήστος Μαγγίνας υπογράμμισε ότι "όλοι θα είναι κοντά στην ομάδα ώστε το οποιοδήποτε προβλημα κι αν παρουσιαστει θα λυθεί άμεσα "
Ο κοουτς, Περικλής Ταυρόπουλος είπε ότι"πιστεύει πολυ στους παίκτες και στην επίτευξη του στόχου αλλά τίποτα δε γίνεται χωρίς προσπάθεια".

Δείτε φωτογραφίες μέσα από την επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:










Δεν υπάρχουν σχόλια