Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καλαϊτζής στα panionianea.gr: «Θα καταφέρουμε να πρoκριθούμε!»

Για την κλήρωση του Ιστορικού στον α' προκριματικό γύρο του Champions League μίλησε στα panionianea.gr ο Γιώργος Καλαϊτζής.

Για την κλήρωση του Ιστορικού στον α' προκριματικό γύρο του Champions League μίλησε στα panionianea.gr ο Γιώργος Καλαϊτζής.

Ο Πανιώνιος κληρώθηκε στον Δ΄ όμιλο, που θα γίνει στη γαλλική πόλη Τιρκουάν και θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, τη Βιτόρια Γκιμαράες από την Πορτογαλία, την Μπάνια Λούκα από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη και την Κάστρουπ από τη Δανία.

"Η κλήρωση για εμάς είναι αρκετά ευνοϊκή σε αυτή τη πρώτη προκριματική φαση για το Τσάμπιονς λιγκ, αν και πιστεύω ότι έχουμε την ποιότητα και το ταλέντο και θα μπορούσαμε να παρουμε την πρόκριση σε οποιονδήποτε όμιλο και να κληρωνόμασταν", ήταν το πρώτο σχόλιο του αρχηγού του Ιστορικού, για να συνεχίσει:

"Θα ταξιδέψουμε στη Γαλλία όπου θα αντιμετωπίσουμε την Λιλ (Τιρκουάν), μια πολύ δυνατή ομάδα η οποία έχει ανεβάσει αρκετά το μπατζετ της φέτος και τα τελευταία χρονια είναι σταθερά στην Ευρώπη. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου , οι οποίες δεν έχουν παραστάσεις από ευρωπαϊκές διοργανώσεις , θεωρώ πως δε θα συναντήσουμε κάποιο πρόβλημα και θα καταφέρουμε να προκριθούμε στην επόμενη φαση που είναι και ο στόχος μας". 

Ο Καλαϊτζής αναφερόμενος και στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά και στην δυναμική του κόσμου του Πανιωνίου, ειπε: 

"Ξεκιναμε την προετοιμασία μας αυτή την εβδομάδα και θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται . Αυτά τα παιχνίδια είναι μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και θεωρώ πως θα βρούμε ρυθμό για μια καλή αρχή και εγχώριους στόχους μας. Μακάρι να πάνε όλα καλά , να προκριθούμε και να αναλάβουμε τη δεύτερη προκριματική φαση στη νέα Σμύρνη έτσι ώστε να έχουμε κοντά μας και τον κόσμο μας , που απέδειξε πέρσι ποσο πολύ βοήθησε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της."

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια