Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ισόπαλος χωρίς τέρματα στη Πετρούπoλη

Φιλικό ξεμούδιασμα για τον Πανιώνιο, όπου αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 στην Πετρούπολη με τον τοπικό Άρη. 

Φιλικό ξεμούδιασμα για τον Πανιώνιο, όπου αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 στην Πετρούπολη με τον τοπικό Άρη. 

Ο Νίκος Κούστας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του, με τους Στούπη και Ενγκόγκ να μένουν εκτός για προληπτικούς λόγους. 

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος είχε διάθεση, είχε και ευκαιρίες για να ανοίξει στο σκορ. Στην επανάληψη και με τις πολλές αλλαγές ο ρυθμός έπεσε, με το 0-0 να είναι το τελικό σκορ.

Το παιχνίδι

Στο 10' ωραια ενέργεια και πάσα από τον Τσίπρα στον Γεωργούση, το πλασέ από κοντά του τελευταίου έδιωξε δύσκολα με τα πόδια ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Πέντε λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Πίσπα, μετά από σέντρα του Μπρέγκου, πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 32' ο ιδιαίτερα κινητικός Γεωργούσης έκανε ένα φοβερό μακρινό σουτ, με τον τερματοφυλακα του Άρη ξανά να διώχνει.

Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου, μια απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μαρίνο για τους γηπεδούχους και αφού η μπάλα βρήκε στο τείχος, κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Παχατούρα.

Στο δεύτερο μέρος και μετά τις πολλές αλλαγές, ο ρυθμός έπεσε πολύ, δεν υπήρξαν ευκαιρίες στο παιχνίδι, με το 0-0 να είναι το τελικό σκορ.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (Γιάννης Σιλεβίστας): Ρουμπής, Μανδαμαδιώτης, Τσερκώνης, Μενάι, Μπιμάι, Λεβέντης, Γάγγος, Λαζαρίδης, Αντωνακόπουλος, Μαρίνου, Αργυρίου


Στο β' μέρος έπαιξαν και οι Τρακόσης, Κορώνης, Ζέρβας, υπό δοκιμή, Γκίκας, Φαρμάκης, Θ. Λάππας, Κασβίκης, Φάμπιο, Καραστέργιος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παχατούρας (46' Αντωνόπουλος), Ξυγκόρος (46' Καρδάμης), Μερτύρης (46' Διονέλλης), Καλύβας, Γκότοβος (46' Ζούλιας), Μαρινάκης, Μπρέγκου, Πίσπας, Τσίπρας (46' Ρέντζης), Γροντής, Γεωργούσης (46' Τσιμπόκας).

Έπαιξαν και οι: Μούντριχας, Παπαδάκης, Παυλής, Κουβαράς, Κοτσοβός 

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια