Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Τριάρα» με... υποσχέσεις!

Ένας Πανιώνιος να τον... πιεις στο ποτήρι εμφανίστηκε στη Νέα Σμύρνη, επικρατώντας της ισχυρής Κηφισιάς της Super League 2 με το εμφατικό 3-...

Ένας Πανιώνιος να τον... πιεις στο ποτήρι εμφανίστηκε στη Νέα Σμύρνη, επικρατώντας της ισχυρής Κηφισιάς της Super League 2 με το εμφατικό 3-0!

Ο Ιστορικός απέδωσε εξαιρετικο ποδόσφαιρο, σημείωσε τρις τέρματα, δημιούργησε ευκαιρίες και μοίρασε υποσχέσεις ενόψει του πρωταθλήματος! Σκόρερ για τους κυανέρυθρους οι Τσίπρας, Μπρέγκου, Γεωργούσης.

Οι περίπου 600 φίλοι του Πανιωνίου, που έδωσαν το "παρών" στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, αποθέωσαν την ομάδα στο φινάλε!

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και μόλις στο 3ο λεπτό άνοιξε το σκορ με φοβερό μακρινό σουτ του Τσίπρα. 

Η ομάδα του Κούστα συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό και να χάνει ευκαιρίες και για δεύτερο τέρμα.

Στο 17' το πλασέ από κοντά του Πισπα έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Αναγνωστόπουλος, ενώ ο τερματοφυλακας της Κηφισιάς είπε "όχι" και στο καλό σουτ του Τσίπρα μέσα από την περιοχή (27').

Στο 42' η Κηφισιά απείλησε για πρώτη φορά, όταν ο Τετέι έκανε το κοντινό σουτ, όμως ο Αντωνόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά.

Στο δεύτερο μέρος και στο 51' ο Ρέντζης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 2-0, όταν ο Πίσπας με "μαγική" πάσα τον έβγαλε τετ α τετ, όμως ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων έδιωξε με τα πόδια.

Τα επόμενα λεπτά δεν έκρυβαν κάτι το ιδιαίτερο, καθώς ο ρυθμός έπεσε και με τις αλλαγές που έγιναν.

Στο 80' ήρθε μια καλή στιγμή για τον Πανιώνιο, όταν το δυνατό σουτ του Γεψργουση απέκρουσε ο Αγριμάκης. 

Τρία λεπτά αργότερα (83') ο Μπρέγκου με τελείωμα... σεντερφορίσιο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 του Ιστορικού.

Στο 88' ο Ιστορικός με φοβερό σουτ του Γεωργούση έκανε το 3-0 και έδωσε διαστάσεις στη νίκη του.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με τους παίκτες του Πανιωνίου να κερδίζουν τον αγώνα και να... κερδίζουν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κούστας): Αντωνόπουλος (78' Παχατούρας), Ξυγκόρος (13' λ.τρ. Κάρδαμης), Διονέλλης (89' Μερτύρης), Γκότοβος, Ζούλιας, Καλύβας (86' Παυλής), Μπρέγκου (86' Κουβαράς), Γροντής (61' Παπαδάκης), Τσίπρας (67' Μαρινάκης), Ρέντζης (55' Γεωργούσης), Πίσπας (78' Τσιμπόκας). 

ΚΗΦΙΣΙΑ (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος (60′ Αγριμάκης), Να (70′ Ποζατζίδης Στ.), Σωτηράκος (82′ Σπίνος), Μαξουλουξής (46′ Μπαρμπόσα), Παναγιώτου (46′ Καλλέργης), Παπασάββας (46′ Πρίτσας), Ταλάλ (70′ Ποζατζίδης Λ.), Γκίνη (70′ Κωνσταντακόπουλος), Νοικοκυράκης (82′ Σμπώκος), Κουιρουκίδης (46′ Ιατρούδης), Τεττέι (46′ Σέις).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια