Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συνεχίζεται η ενίσχυση για τον Ιστoρικό

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο.

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο.

Οι κυανέρυθροι έχουν προχωρήσει μεθοδικά και ιδιαίτερα γρήγορα στην διαμόρωση του ρόστερ τους για τη νέα σεζόν, έχοντας ουσιαστικά διατηρίσει τον βασικό κορμό και υλοποιήσει σημαντικές προσθήκες.

Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί 8 μεταγραφές (Τσίπρας, Ρέντζης, Τσιμπόκας, Γκότοβος, Παπαδάκης, Βαλαβανίδης, Παχατούρας, Κάρδαμης), ενώ έχουν προωθηθεί στην ανδρική ομάδα τρία ταλαντούχα παιδιά από την Κ18 (Δημητρέλης, Παπαδόπουλος, Κουφουδάκης).

Από εκει και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πανιώνιος πολύ σύντομα θα ολοκληρώσει τέσσερις ακόμα μεταγραφικές κινήσεις.

'Εως τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, λοιπόν, αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές με έναν κεντρικό χαφ, έναν τερματοφύλακα, έναν επιθετικό και έναν νεαρό αριστερό μπακ.

Όσον αφορά την θέση του τερματοφύλακα, ο Ιστορικός φαίνεται πως έχει βρει τον εκλεκτό του. Ο λόγος για τον Θοδωρή Αντωνόπουλο, ο οποίος είναι 21 ετών και προέρχεται από την Κηφισιά και την Σούπερ Λιγκ 2.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το ρόστερ της ομάδας αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το ξεκίνημα της προετοιμασίας του Πανιωνίου, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 25 Ιουλίου.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια