Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συνεχίζει και η Γεωργία Λιόλιου στον Ιστορικό! (photo)

Συνεχίζονται οι ανανεώσεις στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Ιστορικού.

Συνεχίζονται οι ανανεώσεις στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Ιστορικού. Η Γεωργίου Λιόλιου πήρε... σειρά και είναι η πέμτη αθλήτρια της ομάδας που συνεχίζει και τη νέα σεζόν στον Πανιώνιο!

Η σχετική ανακοίνωση:

"H διοικούσα επιτροπή του τμήματος βόλεϊ γυναικών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας με την αθλήτρια Γεωργία Λιόλιου!

Η 21χρονη ταλαντούχα ακραία με ύψος 1.84 θα ενισχύσει την ομάδα του Πανιωνίου και την σεζόν 2022-2203 στο δύσκολο πρωτάθλημα της preleague.

Ξεκίνησε το βόλεϊ στις ηλικιακές ομάδες του Ολυμπιακού και πήρε το βάπτισμα με επιτυχία στην γυναικεία ομάδα του Πανιωνίου την σεζόν 2021-2022!

Η Γεωργία δήλωσε στο Panionios.gr: Καταρχάς είμαι πολύ χαρούμενη και θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή του Πανιωνίου για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου για ακόμη μια χρονιά. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Η θέληση και η σκληρή δουλειά είναι τα εφόδια, που σε συνδυασμό με την στήριξη του κόσμου θα φέρουν την ομάδα πιο κοντά στην επίτευξη των υψηλών της στόχων.

Έχουν ανανεώσει στην ομάδα του Ιστορικού:

Μαρσέλλα Σαίνι Πάσα

Καρέλια Ιωάννα Κεντρική

Φωτεινού Άννα Κεντρική

Βασιλαντωνάκη Σοφία Διαγώνια"


Δεν υπάρχουν σχόλια