Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπράβo ρε μάγκες!

Ο Ιστορικός ήταν και πάλι συγκλονιστικός απέναντι στην πολύ ισχυρή Βουλιαγμένη, πήρε την εκτός έδρας ισοπαλία με 6-6 και τελικά στην διαδικα...

Ο Ιστορικός ήταν και πάλι συγκλονιστικός απέναντι στην πολύ ισχυρή Βουλιαγμένη, πήρε την εκτός έδρας ισοπαλία με 6-6 και τελικά στην διαδικασία των πέναλτι αποκλείστηκε από τους τελικούς της Α1 Ανδρών Πόλο.

Η ομάδα του Κώστα Δήμου για μία ακόμα φορά κοίταξε στα μάτια έναν πολύ δυνατό και έμπειρο αντίπαλο, απέδειξε το πλούσιο ταλέντο και το απίστευτο πάθος που έχει και σε όλους αξίζουν άπειρα συγχαρτήρια.

Να σημειωθεί, πως οι οπαδοί του Πανιωνίου γέμισαν τις εξέδρες του κολυμβητηρίου της Βουλιαγμένης και με την υποστήριξη τους έδωσαν έξτρα ώθηση στην ομάδα.

Το παιχνίδι

Το παιχνίδι ήταν πραγματικά συγκονιστικό. Οι δύο ομάδες πήγαιναν βήμα-βήμα, με τον Πανιώνιο να κοιτάει στα μάτια και να παίζει στα ίσια για μία ακόμα φορά τον πολύ ισχυρό αντίπαλο τους.

Η ομάδα του Δήμου αν και βρέθηκε στην αρχή με δύο γκολ πίσω, στη συνέχεια ανέβασε την απόδοση του, αντέδρασε και ουσιαστικά όλο το ματς ως το φινάλε ήταν ισόπαλο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα πέναλτι.

Να σημειωθεί πως ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου Λιμαράκης με τις επεμβάσεις του έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να οδηγηθεί το ματς στην... ρώσικη ρουλέτα.

Και η διαδικασία των πέναλτι ήταν για γερά νεύρα, καθώς ήταν εύστοχες και οι δύο ομάδες, με τον Μπραϊμη δυστυχώς να είναι ο μόνος παίκτης που δεν τα κατάφερε, ο τερματοφύλακας της Βουλιαγμένης να του λέει "όχι".

Έτσι, η Βουλιαγμένη με ένα παραπάνω εύστοχο πέναλτι πήρε την πρόκριση στους τελικούς, όμως οι φίλοι των κυανέρυθρων στο φινάλε αποθέωσαν τους παίκτες του Δήμου για την συγκλονιστική τους προσπάθεια και την υπέρβαση που έχουν κάνει φέτος.

Πλέον ο Πανιώνιος θα παίξει στους μικρούς τελικούς με τον Απόλλωνα Σμύρνη, με στόχο το μετάλλιο! 

Οκτέλαπετα: 4-3, 0-1, 1-0, 1-2

Τα πέναλτι (Βουλιαγμένη 5 - 4 Πανιώνιος)

Πανιώνιος - Μοσκόφ: ΓΚΟΛ

Βουλιαγμένη - Τρούλος: ΓΚΟΛ

Πανιώνιος - Κοπελιάδης: ΓΚΟΛ

Βουλιαγμένη - Χαλιβόπουλος: ΓΚΟΛ

Πανιώνιος - Καλαϊτζής: ΓΚΟΛ

Βουλιαγμένη - Κουρούβανης: ΓΚΟΛ

Πανιώνιος - Μπραϊμης: ΧΑΜΕΝΟ

Βουλιαγμένη - Γιουβέτση: ΓΚΟΛ

Πανιώνιος - Σπούνερ: ΓΚΟΛ

Βουλιαγμένη - Σκουμπάκης: ΓΚΟΛ

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 2, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος 2, Πάπαριτς, Λόζινα 1, Κωνσταντόπουλος, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Καπότσης 1, Κουρούβανης Ν. 1, Σκουμπάκης 1, Ανδρεάδης, Καστρινάκης, Σαπουνάκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Σπούνερ 3, Μπραΐμης, Νταλάπας, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης, Παπάκος 1, Μοσκόφ 2, Δήμου Τάκης 2, Καπετανάκης, Καζάκος, Ζουρίδης, Κουκουνάς.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια