Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήταν... Πάνθηρες κόντρα στον ΠAOK

Την ανωτερότητα του κόντρα στον ΠΑΟΚ έδειξε ο Πανιώνιος, όπου επικράτησε σχετικά άνετα με 14-7, για τα Palyoffs της Α1 Ανδρών Πόλο.

Την ανωτερότητα του κόντρα στον ΠΑΟΚ έδειξε ο Πανιώνιος, όπου επικράτησε σχετικά άνετα με 14-7, για τα Palyoffs της Α1 Ανδρών Πόλο.

Η ομάδα του Κώστα Δήμου έκανε το "1-0" επί του συλλόγου της Θεσσαλονίκης και την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, θα επιδιώξει να πάρει και την δεύτερη νίκη, ώστε να κλείσει την σειρά με τον ΠΑΟΚ και να πάρει την πρόκριση. Αν χρειαστεί και 3ος αγώνας θα διεξαχθεί τη Τρίτη 10 Μαΐου στις 20:00 στη Νέα Σμύρνη.

Οι κυανέρυθροι επέβαλαν τον ρυθμό τους από το δεύτερο οκτάλεπτο, έκλεισαν την άμυνά τους και κυριάρχησαν απόλυτα με πλουραλιστικές λύσεις επιθετικά.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ DOMUS ERGO 14-7

Οκτάλεπτα: 2-2, 5-1, 4-2, 3-2.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς 1, Σπούνερ 2, Μπραΐμης 1, Κουκουνάς, Καλαϊτζής 2, Μουρατίδης, Παπάκος 1, Μοσκόφ 2, Δήμου Τάκης 3, Καπετανάκης, Καζάκος, Ζουρίδης, Μαυράκης.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μηλάς 1, Σάλεχ, Μαρινάγης Ιω. 3, Κεχαλάρης, Μιλάρντοβιτς 1, Σγουρίδης 1, Μπαγλατζής, Φουρναράκης, Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Τόττης.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Μπιράκης

Αλυτάρχης: Ντίνος Σακελλαράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια