Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στατιστικά & ρεκόρ από το ''διπλό'' του Πανιωνίου επί του Ατσαλένιου

Γράφει ο Νίκος Τσιάπης

Γράφει ο Νίκος Τσιάπης

* Ο Πανιώνιος πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη (4η στα 5 τελευταία ματς) επικράτηση του στα πλαίσια του 7ου ομίλου και πλέον έφτασε τους 30 βαθμούς συγκομιδής έχοντας απολογισμό 9 νικών, 3 ισοπαλιών & 2 ηττών έπειτα από τις 14 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Με αυτό τον τρόπο καταγράφει μέσο όρο 2,14 βαθμών ανά αγώνα παραμένοντας σταθερά μία από τις δύο ομάδες του ομίλου με μέσο όρο υψηλότερο των 2 βαθμών ανά ματς! 

Να σημειωθεί πως σε συνδυασμό με την πρώτη φετινή ισοπαλία του ΠΑΟ Ρουφ στην Κρήτη (!) , πλησίασε την ομάδα του Βοτανικού σε απόσταση αναπνοής με αποτελέσμα η αναμέτρηση που διεξαχθεί στις 13 Μαρτίου στο Ρουφ να χαρακτηρίζεται ''τελικός'' καθώς σε περίπτωση που ο Ιστορικός αναγκάσει τους ερυθρόλευκους στην πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα τους, θα σκαρφαλώσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα! 

* Οι κυανέρυθροι επέστρεψαν στις εκτός έδρας νίκες μετά από 2,5 μήνες όταν στο ίδιο γήπεδο είχαν πετύχει το σπουδαίο τότε ''διπλό'' εναντίον του Πόρου (0-2) στις 12/12/2021 στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής! Έκτοτε, είχαν παραμείνει άσφαιροι στις δύο επόμενες τους επισκέψεις στην Κρήτη εναντίον του Άρη Σούδας (0-0) & του Αγίου Νικολάου (ήττα με 1-0), σύντομο αρνητικό σερί που ''έσπασαν'' στις καθυστερήσεις του αγώνα εναντίον του Ατσαλένιου (0-1) στις 27/2/2022! 

* Καταλυτικό ρόλο σε ακόμα μία επικράτηση του Πανιωνίου έπαιξε η άψογη ανασταλτική λειτουργία του δεδομένου ότι διατήρησε την εστία του ανέπαφη για 7η φορά στα 8 πιο πρόσφατα ματς! Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως κράτησε στο μηδέν τον Ατσαλένιο ως γηπεδούχο για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια όταν τότε οι πράσινοι του Ηρακλείου , σε προ κορωνοϊού εποχή , είχαν ηττηθεί με το ίδιο σκορ εντός έδρας (0-1) από τον Πόρο στις 27/11/2019 στον τότε Κρητικό όμιλο της περιόδου 2019/2020! 

* Ήταν η 3η φορά στα πλαίσια της φετινής αγωνιστικής περιόδου όπου οι κυανέρυθροι πέτυχαν 2η νίκη εναντίον του ίδιου αντιπάλου, εντός & εκτός έδρας, μετά τις επιτυχείς προσπάθειες εναντίον του Γιούχτα & της Αναγέννησης Ιεράπετρας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια