Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πόλo Γυναικών: Ήττα από την Βουλιαγμένη

Την ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα Πόλο του Πανιωνίου από τη Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο του Λαιμού με 10-6 για την 8η αγωνστική της Α1. 

Την ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα Πόλο του Πανιωνίου από τη Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο του Λαιμού με 10-6 για την 8η αγωνστική της Α1. 

Οι παίκτριες του Τάσου Παπαναστασίου έδωσαν μάχη και στάθηκαν ισάξια απέναντι στις γηπεδούχες στη πρώτη περίοδο (2-1) και στο μεγαλύτερο μέρος της 2ης περίοδου (4-3), όμως οι αντίπαλες κατάφεραν στο τέλος του ημιχρόνου να προηγηθούν με 6-3 και στη τρίτη περίοδο να αυξήσουν περισσότερο τη διαφορά (9-4).

Από 2 τέρματα για την ομάδα του Πανιωνίου πέτυχαν η Μποκατσένκο και η Πουστινίκοβα.

Το Σάββατο 15 Ιανουαρίου οι κυανέρυθρες θα αντιμετωπίσουν για την 9η αγωνιστική τον ομάδα της ΝΕ Πατρών. 

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 10-6

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-2, 3-1, 1-2

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αντιόπη Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Χυδηριώτη 2, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου 1, Ριτζ 1, Πάτρα Μαρία 1, Τανκέεβα 2, Πιοβάν, Διαμαντοπούλου 1, Σάντα 1,Αγγελίδη, Μαυρωτά Λυδία, Καλογεροπούλου 1, Ανδρεάδη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάσος Παπαναστασίου): Τζούρκα, Σαφέτη , Μαυρωτά Ιφιγ., Πουστινίκοβα 2, Κοτσάφτη 1, Ξανθοπούλου, Μπογκατσένκο 2, Λούδη, Βαζαίου, Πετεινάτου, Παπαναστασίου Δημ. 1, Παπαναστασίου Ανθία, Μήτσου, Λενίτση, Καρυπίδου.

Διαιτητές: Μαρκοπούλου, Κόκκινος

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Δεν υπάρχουν σχόλια