Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Τα εισιτήρια για τo μεγαλύτερο παιχνίδι στην ιστορία του Πόρου»

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα Πόρος - Πανιώνιος εξέδωσε η διοίκηση της γηπεδούχου ομάδας.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα Πόρος - Πανιώνιος εξέδωσε η διοίκηση της γηπεδούχου ομάδας.

Μάλιστα, γίνεται αναφορά πως το εν λόγω ματς είναι "το μεγαλύτερο παιχνίδι στην ιστορία του Πόρου", με τους Κρητικούς να καλούν τον φίλαθλο κόσμο να δώσει το "παρών" στο γήπεδο.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Στη διάθεση των Ποριανών, του φίλαθλου κοινού του Ηρακλείου, αλλά και των φίλων του Πανιωνίου βρίσκονται από την Πέμπτη το απόγευμα (09/12) τα... χαρτάκια της ιστορικής προσεχούς αναμέτρησης των δύο ομάδων.

Το μεγαλύτερο παιχνίδι στην ιστορία του Πόρου: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν την Κυριακή (12/12, 15:00) στο Ατσαλένιο! Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του ιστορικού παιχνιδιού του Πόρου μας, 10€ το κόστος της πλειοψηφίας αυτών, ενώ υπάρχουν και λίγα των 5€! Οι αήττητοι "μπλε" στον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής που φιγουράρουν στην τέταρτη θέση του πίνακα παίρνουν πολλά θετικά μηνύματα από τον κόσμο του Ηρακλείου o οποίος έχει πολλούς λόγους να δώσει το "παρών" και να στηρίξει τον Πόρο που πραγματοποιεί τρομερή πορεία στο πρωτάθλημα και βρίσκεται μόλις έναν πόντο πίσω από τον Πανιώνιο, περιμένοντας μεγάλη προσέλευση στο γήπεδο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία της ομάδας και το καφέ - μεζεδοπωλείο "Ιδομενέας" στην... καρδιά του Πόρου και ανήμερα του αγώνα, μερικές ώρες πριν τη σέντρα, από το γήπεδο του ΠΟΑ.

Βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου, δικαίωμα εισόδου στην εξέδρα έχουν οι πλήρως εμβολιασμένοι η όσοι έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο. Οι ανήλικοι 12 - 15 ετών πρέπει να έχουν αρνητικό τεστ pcr 72 ωρών η rapid test 48 ωρών".

Δεν υπάρχουν σχόλια