Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα για τον Ιστoρικό από τον Μανδραϊκό

Την εκτός έδρας ήττα με 76-69. από τον Μανδραϊκό γνώρισε η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού, για την 5η αγωνιστική της Β' Εθνικής.

Την εκτός έδρας ήττα με 76-69. από τον Μανδραϊκό γνώρισε η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού, για την 5η αγωνιστική της Β' Εθνικής.

Οι κυανέρυθροι, οι οποίοι αγωνίστηκαν με πολλά προβλήματα, πάλεψαν ως το τέλος, όμως τελικά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα. 

Θυμίζουμε, ότι δεν αγωνίστηκαν οι Μίχαλος, Σκουλούδης, λόγω κορονοϊού, ενώ εκτός ήταν και ο Κανελλόπουλος λόγω τραυματισμού. Επίσης, οι Μήτσιαλος, Λυκογιάννης αγωνίστηκαν με ενοχλήσεις.

Οι γηπεδούχοι ήτανν συνεχώς μπροστά στο σκορ, κλείνοντας το ημίχρονο στο +12 (40-28). Στο δεύτερο ημίχρονο οι κυανέρυθροι παρουσίασαν καλύτερο πρόσωπο, μείωσαν το σκορ, όμως δεν απέφυγαν τα λάθη και μοιραία ηττήθηκαν.

Πλέον ο Πανιώνιος μετράει τρεις νίκες και δύο ήττες μετά από πέντε αγωνιστικές και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη την ΝΕ Μεγαρίδος, σε μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση.

Μανδραϊκός - Πανιώνιος 76-69 

Διαιτητές: Κωνσταντινόπουλος-Ζιώγας-Μαρτινάκος

Δεκάλεπτα: 18-13, 40-28, 57-52, 76-69

Μανδραϊκός (Σταθούλης): Πανόπουλος 6, Σταματίου 11, Κοψιάς 27 (2), Τσάμης 2, Θανάσαινας, Κωστόπουλος 6 (2), Λιούνης 4, Δομπρογιάννης 14 (2), Τσιπίδης 6.

Πανιώνιος (Μπιτζάνης): Βαλιώτης 5, Μήτσιαλος, Λάζαρης, Μπελίτσης 19 (1), Λιαράκος, Κολσούζογλου, Κυρίτσης 33 (1), Ρουμελιώτης 4 (1), Λυκογιάννης 8 (1).

Δεν υπάρχουν σχόλια