Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πήρε το ντέρμπι-«θρίλερ» ο Ιστoρικός!

Νικηφόρα πέρασε από την έδρα του Υδραϊκού η ομάδα Πόλο του Ιστορικού, επικρατώντας με 12-11, στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών....

Νικηφόρα πέρασε από την έδρα του Υδραϊκού η ομάδα Πόλο του Ιστορικού, επικρατώντας με 12-11, στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών.

H ομάδα του Κώστα Δήμου ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της, είχε τον έλεγχο του ματς στην μεγαλύτερη διάρκεια και δίκαια έφτασε στην πολύ σημαντική επικράτηση.

Με αυτή τη νίκη ο Ιστορικός ξεπέρασε τον Υδραϊκό -που πριν το ξεκίνημα του αγώνα ήταν ισόβαθμοι- και πλέον οι κυανέρυθροι βρίσκονται μόνοι, χωρίς συγκάτοικο, στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω από την Βουλιαγμένη.

Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι πίεσαν τον Πανιώνιο για να φτάσουν έστω στην ισοπαλία, όμως ο γκολκίπερ του Ιστορικού, Λυμαράκης, φώναξε δυνατά "παρών"! 

Μεγάλος πρωταγωνιστής των κυανερυθρων ο Δ. Δήμου, που πέτυχε 7 γκολ.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 11-12

Οκτάλεπτα: 3-3, 3-1, 2-5, 3-3.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Παζαΐτης, Θαλασσσινός, Κοκκινάκης, Πρέκας 2, Αλμύρας 1, Μπλάνης, Γιάνκοβιτς 2, Φώσκολος 1, Άντζιτς 2, Χατζηγούλας 2, Αλβέρτης 1, Παρτσόγλου, Τζόκας, Βαλαβάνης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 2, Μποζαλάς, Ζουρίδης, Μπραΐμης, Νταλάπας, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης, Παπάκος 2, Αναγνώστου, Δήμου Δ. 7, Καπετανάκης, Καζάκος, Κουκουνάς, Μοσχοβέλης.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Κωνσταντινίδης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια