Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λύγισε στo τάι μπρέικ ο Πανιώνιoς!

Την ήττα στο τάι μπρέικ (2-3 σετ) γνώρισε ο Πανιώνιος από την ΑΕΚ στο "Ανδρέας Βαρίκας", για την 3η αγωνιστική της Pre League Βόλεϊ. 

Την ήττα στο τάι μπρέικ (2-3 σετ) γνώρισε ο Πανιώνιος από την ΑΕΚ στο "Ανδρέας Βαρίκας", για την 3η αγωνιστική της Pre League Βόλεϊ. 

Οι παίκτες του Θεοδωρόπουλου αν και πήραν δύο φορές το προβάδισμα στα σετ, τελικά δεν κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη, καθώς λύγισαν στο 5ο σετ.

Αξίζει να αναφερθεί η τρομερή παρουσία και ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος του Ιστορικού στο κλειστό, με τους Πάνθηρες να μην σταματούν δευτερόλεπτο το τραγούδι. 

Το παιχνίδι

Στο πρώτο σετ η ομάδα του Θεοδωρόπουλου ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της και έφτασε στην κατάκτηση του σετ με 25-20.

Στο δεύτερο σετ αντέδρασε η ΑΕΚ, είχε το προβάδισμα στο σκορ από την αρχή και έκανε το 1-1 στα σετ (20-25).

Η συνέχεια βρήκε τον Ιστορικό, με την τρομερή συμπαράσταση των Πανθήρων, να παίρνει ξανά τον ρόλο του κυρίαρχου στο παιχνίδι, φτάνοντας στην νοκη στο τρίτο σετ με 25-18.

Η ΑΕΚ βρήκε ξανά αντίδραση στο τέταρτο σετ και παρά την πίεση του Πανιωνίου στα μισά της περιόδου, κατάφερε και εκμεταλλεύτηκε τα κυανέρυθρα λαθη και έκανε το 2-2 στα σετ.

Στο τάι μπρέικ ο Πανιώνιος νίκες δεν μπήκε με καθαρό μυαλό, η ΑΕΚ πήρε μεγάλο προβάδισμα στο ξεκίνημα, οι κυανέρυθροι έκαναν την αντεπίθεση τους, μείωσαν, αλλά δεν μπόρεσαν να αντιστρεψουν το εις βάρος τους σκορ.

Σετ: 25-20, 20-25, 25-18, 17-25, 10-15

Δεν υπάρχουν σχόλια