Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Ο Πανιώνιος είναι ένας και αδιαίρετος...»

Η ανακοίνωση των Πανθήρων για την ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου, μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα στην Β' Εθνική, με τη νίκη επί του Κρόνου Αγ. Δ...

Η ανακοίνωση των Πανθήρων για την ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου, μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα στην Β' Εθνική, με τη νίκη επί του Κρόνου Αγ. Δημητρίου.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν: 

"Πως γίνεται να έχεις ομάδα στην Α1 και να σου προκαλεί θλίψη (εποχή κομπογιαννίτη, εποχή ιδιοκτητών χαρτοπαικτικής λέσχης, νονών της νύχτας, μανατζαρέων κλπ) ενώ με ομάδα στην Β εθνική, να γεμίζεις με συναισθήματα και πραγματική Πανιώνια νοοτροπία;

Γίνεται. Γιατί ο Πανιώνιος δεν είναι ο οποιοσδήποτε Σύλλογος. Είναι το καμάρι της Σμύρνης. Η προσωποποίηση της προσφυγιάς. Ομάδα με κουλτούρα και ιστορία. Βασισμένη στις υποδομές, στα νέα παιδιά, στο ταλέντο.
Προφανώς και θέλουμε το Πανιώνιο στην Α1, την Super League, στο Uefa, την Euroleague.
Εκεί που τον έχουμε συνηθίσει και εκεί που συχνά πυκνά στοχεύαμε.
Ωστόσο έχουμε τα ιδανικά μας και τις αξίες μας. Και δεν τις διαπραγματευόμαστε για κανέναν και για τίποτα.
Σήμερα στο «Βαρίκας», οι παίκτες, ο προπονητής, ο έφορος, ο φροντιστής, οι εργάτες της ομάδας, οι υπεύθυνοι του σταδίου, οι άνθρωποι στις εισόδους ήταν όλοι ένα. Μια γροθιά, ένα πράγμα.
Σήμερα από το «Βαρίκας» δεν θα πέρναγε καμία ομάδα αν δεν ήταν ομάδα επιπέδου ψηλών θέσεων Α1.
Γιατί πολύ απλά σήμερα ήμασταν Πανιώνιος χωρίς διαφορές, χωρίς εγωισμούς, χωρίς ανθρώπους που δεν πρέπει να βρίσκονται στον Σύλλογο.
Και όταν ο Πανιώνιος είναι έτσι και δεν αλλοιώνεται μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Και θα τα καταφέρει.
Υ.Γ. Στην κερκίδα είχαμε παιδιά του ποδοσφαίρου, του βόλεϊ, του χάντμπολ, ανθρώπους που δραστηριοποιούνται σε κάθε μήκος και πλάτος του Συλλόγου. Ενωμένοι μπορούμε τα πάντα. Ο Πανιώνιος είναι ένας και αδιαίρετος. Δουλέψτε όλοι προς αυτή τη κατεύθυνση και σύντομα θα βγούμε από το τούνελ"

Δεν υπάρχουν σχόλια