Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με το... δεξί ο Ιστορικός στο «καμίνι» του «Βαρίκας»!

Με το... δεξί ξεκίνησε ο Ιστορικός το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής


Με το... δεξί ξεκίνησε ο Ιστορικός το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, επικρατώντας στο κατάμεστο "Ανδρέας Βαρίκας" του Κρόνου Αγίου Δημητρίου με 68-59.

Η ομάδα του Μπιτζάνη έβγαλε τρομερό πάθος και ψυχή στο παρκέ, είχε την θερμή συμπαράσταση των οπαδών της σε όλη την διάρκεια του αγώνα και κατέκτησε το "ροζ φύλλο αγώνα".

Το παιχνίδι:

Στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα το σκορ ήταν αρκετά κλειστό, με τον Πανιώνιο όσο περνάει ο χρόνος να ανεβάζει την απόδοση του και να περνάει κεφάλι στο σκορ. 

Το σκορ του ημιχρόνου ήταν 31-23 για τον Ιστορικό, με την ομάδα του Μπιτζάνη να βγάζει ιδιαίτερο πάθος στο παρκέ. 

Στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου μπήκε δυνατά στον ματς, θέλοντας να επιστρέψει στο σκορ, μείωσε, αλλά ο Πανιώνιος είχε τις απαντήσεις.

Στο τέταρτο τέταρτο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι είχε αρκετό σασπένς, ο Κρόνος κυρίως με τρίποντα απειλούσε τους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως με τους Βαλιωτη, Κυρίτση και Μιχαλο έβρισκαν λύσεις στην επίθεση και διατηρούσαν το προβάδισμα. 

Το τελικό σκορ ήταν 68-59 υπέρ του Πανιωνίου, με το φινάλε της αναμέτρησης να βρίσκει ομάδα και κόσμο μα πανηγυρίζουν την πολύ σημαντική νίκη!

Δεκάλεπτα: 15-11, 31-23, 48-40, 68-59

Πανιώνιος: Βαλιώτης(10), Λάζαρης, Μίχαλος(5), Μπελίτσης(5), Κανελλόπουλος(3), Σκουλούδης, Λιαράκος, Σκαρμούτσος, Κολσούσογλου(5), Κυρίτσης(29), Ρουμελιώτης(10), Λυκογιάννης.

Κρόνος: Γκάτζο(4), Δήμου(8), Νάτσος, Ξιούρας(6), Δέδες(7), Παναγής, Πιτούλης(10), Δρίβας(2), Βαρσαμούδης(12), Βαρνάβας(4), Ανδρακάκος, Τσάβος(6).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια