Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλική νίκη... ετοιμότητας ενόψει πρωταθλήματος!

Μία ακόμα φιλική νίκη πανηγύρισε ο Πανιώνιος, που επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 του Αστέρα Βάρης. 

Μία ακόμα φιλική νίκη πανηγύρισε ο Πανιώνιος, που επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 του Αστέρα Βάρης. 

Ο Δημήτρης Κοροπούλης, στο τελευταίο φιλικό ματς πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, είδε την ομάδα του σε γενικές γραμμές να έχει καλή αγωνιστική εικόνα και να φτάνει στη νίκη. 

Σκόρερ για τον Πανιώνιο ο Νταλακούρας και ο Γροντής (2 γκολ).

Η ομάδα του Ιστορικού έδειξε για μία ακόμα φορά έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Το παιχνίδι 

Η ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλη μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 5ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Νταλακούρας από το ύψος του δεύτερου δοκαριου με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0 για τον Ιστορικό. 

Οι κυανέρυθροι και στη συνέχεια είχαν την υπέροχη και έψαξαν και δεύτερο τέρμα. Στο 17 λίγο έλειψε ο Καλομοίρης να σκοράρει, όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ σε τετ α τετ. Στο επόμενο ακριβώς λεπτό ούτε ο Λιούμης μπόρεσε να βρει δίχτυα, με το σουτ που έκανε να διώχνει ο Μαρινάκης .

Οι γηπεδούχοι στα επόμενα λεπτά ισορροπησαν το παιχνίδι, όμως ο Λιούμης λίγο έλειψε να σκοράρει για τον Ιστορικό, όταν στο 39' μπήκε στην περιοχή, όμως καθυστέρησε κόπηκε πριν ολοκληρώσει την φάση. 

Ο Δημήτρης Κοροπούλης ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τέσσερις αλλαγές, δίνοντας χρόνο συμμετοχής στη συνέχεια σε όλους τους παίκτες του.

Στο 60' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, σε ανατροπή που υπέπεσε ο Λάμψιας. Ο Γκούμας εκτέλεσε εύστοχα και ισοφάρισε.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Πανιωνίου σκοράρει με τον ίδιο τρόπο. Ο Μούντριχας ανατράπηκε από τον Μαρινάκη, ο Γροντής ήταν εύστοχος από τα έντεκα βήματα και έκανε το 1-2 για τον Ιστορικό. 

Στο 84' η πίεση των παικτών του Ιστορικού απέφερε καρπούς. Ο Σταμάτης έκλεψε την μπάλα, την έσπασε μέσα στην περιοχή στον Γροντή, το πλασέ του οποίου κατέληξε στα δίχτυα για το 1-3.

Στην τελευταία φάση του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν ένα δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία να μειώσουν το σκορ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: Μαρινάκης, Χάιδος, Νάκας, Παστρινός, Μαραγκουδάκης, Μαγγος, Καραλής, Νικολακόπουλος, Καλλιμάνης, Γκούμας, Λαθούρης. 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Σταματόπουλος, Διονέλλης, Ξυγκόρος, Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Μούντριχας, Νταλακούρας, Λιούμης, Γροντής, Καλομοίρης.

Έπαιξαν και οι: Μίχος, Σταμάτης, Λάμψιας, Δρίτσας, Αργυρίου, Κραβαρίτης, Καραβίδας, Γεωργίου, Τσομπάνης.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια