Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπιτζάνης: «Κέρδος τα νεαρά παιδιά, θα ενισχυθούμε...»

Για τα συμπεράσματα που έβγαλε από το τουρνουά "Αχιλλέας Μέντζος" του Μίλωνα και την είκονα της ομάδας μίλησε στα panionianea.gr ...

Για τα συμπεράσματα που έβγαλε από το τουρνουά "Αχιλλέας Μέντζος" του Μίλωνα και την είκονα της ομάδας μίλησε στα panionianea.gr ο προπονητής του μπασκετικού Πανιωνίου Γιώργος Μπιτζάνης.

Αναφορικά με τους αγώνες κόντρα σε Μίλωνα και Παλαιό Φάληρο ο έμπειρος τεχνικός είπε: 

"Στο ματς με τον Μίλωνα κάναμε μία καλή εμφάνιση στο πρώτο 25λεπτο. Είχαμε ενέργεια και ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί σε άμυνα και επίθεση. Στο τέλος όμως η κούραση και η έλλειψη λύσεων μας στοίχισε το παιχνίδι.

Κόντρα στο Παλαίο Φάληρο, το ματς δεν αντέχει κριτική, διότι μείναμε απο την αρχή πίσω στο σκορ. Το κέρδος όμως απο του τουρνουά ειναι οτι είδαμε απο τα νεαρά παιδιά να πέρνουν χρόνο συμμετοχής και να ανταποκρίνονται σε ικανοποιητικό βαθμό". 

Εν συνεχεία, ο coach του Ιστορικού τόνισε: "Την ερχόμενη εβδομάδα θα ολοκληρωθεί το ρόστερ και θα επιστρέψουν και οι τραυματίες σιγά σιγά, οπότε θα έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα".

Τέλος σε ερώτηση που του έγινε για το αν θα υπάρξει περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση, ανέφερε: "Ναι θα έχουμε ενίσχυση. Την Τριίη τελειώνουν οι μεταγραφές, οπότε θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις μέσα στην εβδομάδα".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια