Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νέα φιλική νίκη για τον Ιστορικό!

Σε ένα ακόμη πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι ο Ιστορικός έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο και πήρε τη νίκη με 1-0.

Σε ένα ακόμη πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι ο Ιστορικός έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο και πήρε τη νίκη με 1-0.

Οι παίκτες του Δημήτρη Κοροπούλη έβγαλαν ξανα τις αγωνιστικές τους αρετές στον αγωνιστικό χώρο, καλό & γρήγορο ποδόσφαιρο, διαθεση, πίεση, σημείωσαν ένα γκολ με τον Μούντριχα και δημιούργησαν κι άλλες καλές ευκαιρίες.

Το παιχνίδι 

Στο 7ο λεπτο ο Ιστορικός βγήκε όμορφα στην επίθεση, ο Μούντριχας μπήκε στην φάση μετα απο σέντρα του Ξυγκόρου, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. 

Στο 19' η ομάδα του Κοροπούλη άνοιξε το σκκρ. Η ομάδα βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση και ο Μούντριχας με πολύ ωραίο μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα δίχτυα για το 1-0.

Η συνέχεια του πρώτου 45λεπτου βρήκε τις δυο ομάδες να δίνουν "μάχες" στον αγωνιστικό χώρο, με τον Πανιώνιο να κρατάει σχετικά εύκολα το υπερ του αποτέλεσμα. 

Οι κυανέρυθροι στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους ήταν πιεστικοί και στο 59' έφτασαν μια ανάσα από ένα δεύτερο τέρμα. Ο Δρίτσας έκλεψε από τον αντίπαλο του, έδωσε στον Σταμάτη ο οποιος ομως δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ στο τετ α τετ.

Στο 66' ο Γροντής με ωραια ενέργεια και πάσα έδωσε στον Νταλακούρα, το σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ. 

Οι πολλές αλλαγές που έγιναν στα επόμενα λεπτά από τον Δημήτρη Κοροπούλη έριξαν τον ρυθμό του Πανιωνίου, ωστόσο ανατολίτικα η ομάδα είχε σταθερότητα.

Το φινάλε του αγώνα βρήκε τους περίπου 400 φίλους του Ιστορικού να χειροκροτουν θερμά την ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλη. 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κραβαρίτης (46' Σταματόπουλος), Λάμψιας, Ξυγκόρος (64' Νταλακούρας), Κοντοές (58' Μίχος), Καραβίδας, Μπρέγκου (Διονέλλης), Γροντής (76' Αργυρίου), Σπάρταλης (46' Ζάχι), Δρίτσας (90' Καλομοίρης), Λιούμης (58' Σταμάτης), Μούντριχας (76' Τσέργας).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ταΐρης, Μαβινγκά, Μπακαγιόκο, Τσελεπίδης, Αναστασόπουλος, Παπατόλιος, Τσαγκαλίδης, Νάνι, Κοκκορης, Κωνσταντινόπουλος, Λουκίνας.

Έπαιξαν και οι: Καπούταγλης, Τάτος, Γουάλισον.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια