Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Είναι μερικοί άνθρωποι που έρχονται ως «ξένοι», για να μείνουν για πάντα δικοί μας...

Είναι μερικοί άνθρωποι που έρχονται ως «ξένοι», για να μείνουν για πάντα δικοί μας...

Είναι μερικοί άνθρωποι που έρχονται ως «ξένοι», για να μείνουν για πάντα δικοί μας...

Τη σεζόν 1995-1996, στη δεύτερη σεζόν σου, η ομάδα είχε αμούστακα αγόρια (Καμαριώτης, Καράγκουτης, Δρελιώζης, Τσόπης, Λαμπράκος, Κικίλιας, Καλαϊτζής), στρατιώτες (Μποσγανάς, Γέλιτς), έναν θυμωμένο Φάνη που ενσωματώθηκε στο σύνολο εκ των υστέρων. Ήρθε ο λόρδος Μπάιρον Ντίνκινς, και ο μεγάλος Ζάρκο Πάσπαλι. Όμως ήσουν εσύ που έστησες το παζλ.

Ανέβαινες τα σκαλιά του Αρτάκης και μέχρι και τα λουλούδια κοίταζαν κάτω. Σεβασμός. Είναι εδώ ο δάσκαλος. Ίσως να μας βοήθησε η συμπάθειά μας για τον συμπατριώτη σου Βλάντο Τζούροβιτς, ίσως από μόνος σου είχες καταλάβει ότι θα αγαπήσεις και θα αγαπηθείς σε μια εποχή και μια γειτονιά βέρα μπασκετομάνα.
Εκείνη τη χρονιά στο κλειστό, κάναμε ησυχία στα τάιμ άουτ για να ακούσουμε να ενορχηστρώνεις. Να φωνάζεις, να καταλαβαίνεις, να διδάσκεις, να εξηγείς, τόσο στα παιδιά σου, όσο και σε μας. Με 17 νίκες και 9 ήττες τερματίσαμε τρίτοι, στον 3ο ημιτελικό στο ΟΑΚΑ πρώτος εσύ γέλαγες με τους διαιτητές που μας στέρησαν έναν μεγάλο τελικό και ίσως το πρώτο πρωτάθλημα, όμως ταυτόχρονα μας ζήταγες να ηρεμήσουμε γιατί ήξερες ότι θα μας βγάλεις Ευρώπη. «Σκούπα» 3-0 τον ΠΑΟΚ με το ασύλληπτο ρόστερ και μεις να τραγουδάμε «λαλαλαλα Πανιωνάρα, λαλαλαλα ομαδάρα. Και το κλειστό του χρόνου, θα ναι τίγκα και μεις θα παίζουμε στην Ευρωλίγκα».
Ντούντα μεγάλε σοφέ του μπάσκετ αντίο.
Σ’ ευχαριστούμε για όλα. Αν εκεί πάνω βρεθείς με τον «Βούδα» κάντε καμιά μπασκετική κουβέντα για τον Πανιώνιό μας. Μπορεί οι μπουλντόζες να σκάβουν αυτή τη στιγμή στο Αρτάκης, όμως εμείς ξέρουμε ότι τα θεμέλια του μπασκετικού Πανιώνιου είναι οι άνθρωποι σαν και σένα.
ΥΓ: Όπως ο ίδιος ο Ίβκοβιτς είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του ο προπονητής των Ατλάντα Χοκς Μάικ Φρατέλο σε επίσκεψη του στην Ελλάδα είχε συναντηθεί με τον Ντούντα σε μια ταράτσα της Νέας Σμύρνης. Ανάμεσά σε πολλά του είπε «κόουτς πέρασα από τη Βαρκελώνη και τη Μαδρίτη, όλοι λένε διάφορα, αλλά εγώ δεν έχω δει ούτε μια ομάδα να παίζει σαν τον Πανιώνιο»

Κείμενο από τον Ορφέα, την Συμμετοχική Κίνηση για τον Πανιώνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια