Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες, Πανιώνιος ΓΣΣ, Ορφέας: «Δε νοείται να περιμένουμε κάποιο θαύμα, μπορούμε να συνεργαστούμε και να το δημιουργήσουμε!»

Με κοινή τους ανακοίνωση οι Πάνθηρες, ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος και ο Ορφέας καλούν όλους τους επιφανείς Πανιώνιους να βγουν μπροστά, να ενώσο...

Με κοινή τους ανακοίνωση οι Πάνθηρες, ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος και ο Ορφέας καλούν όλους τους επιφανείς Πανιώνιους να βγουν μπροστά, να ενώσουν τον κόσμο, προκειμένου να οδηγηθεί ο Ιστορικός στο... αύριο, χωρίς να περιμένει κάποιο θαύμα!

Η αναλυτικά ανακοίνωση:

Έναν αιώνα πριν, σε αθηναϊκά πλέον εδάφη, κάποιοι μεγάλοι Σμυρνιοί, έχοντας αφήσει τα πάντα πίσω στις χαμένες πατρίδες, βρίσκουν το σθένος να κρατήσουν ζωντανή τη μόνη κληρονομιά που κουβάλησαν μαζί τους, τον μεγάλο Πανιώνιο!

Μετρώντας μόνο απώλειες, βάζουν ως πρώτη προτεραιότητα την επανασύσταση του Συλλόγου, αναζητούν (με προσωπικό κόστος) σε κάθε προσφυγικό καταυλισμό όσους επέζησαν και τους προσφέρουν ελπίδα.
Ο Πανιώνιος σύντομα αναγεννάται από τις στάχτες του και όλα όσα χάθηκαν περνούν στην αθανασία: άνθρωποι, μνήμες, η ίδια η Σμύρνη!
Σήμερα, εκατό χρόνια από τότε, εμείς είμαστε αυτοί που έχουμε κληρονομήσει το βάρος της ευθύνης.
Στεκόμαστε απέναντι από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Πανιώνιου Γυμναστικού Συλλόγου Σμύρνης.
Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αφήσουμε στην άκρη τους όποιους εγωισμούς, να αποδεχτούμε τα λάθη μας και να κρατήσουμε ζωντανό, για ακόμα μια φορά, το όραμα του Δάλλα στην πιο κρίσιμη φάση της σύγχρονης εποχής του Συλλόγου.
Είναι η στιγμή που πρέπει να επικρατήσει σύμπνοια και να αναδυθεί μόνο ειλικρίνεια και εργατικότητα απ’ όλους.
Να μετρήσουμε τις πληγές μας. Με υπομονή και την εμπιστοσύνη που τόσα χρόνια έχει λείψει ανάμεσα μας, να λύσουμε ένα - ένα τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τον γίγαντα Πανιώνιο!
Όσοι θέλουν και μπορούν πρέπει να δώσουν το παρών τώρα. Τα περιθώρια τελείωσαν. Δε νοείται να περιμένουμε κάποιο θαύμα.
Μπορούμε μόνο να συνεργαστούμε και να το δημιουργήσουμε!
Ο Πανιώνιος χρειάζεται ηρεμία, εργάτες και όραμα. Θέλει να καθαρίσει το όνομα του, να αποκτήσει πλάνο, να φτιάξει τις εγκαταστάσεις του, τις υποδομές του, τη νοοτροπία του.
Αναζητά συμμετοχή και έργο. Πράξεις, όχι άλλη αναμονή, όχι άλλα λόγια!
Ελάτε να συνεργαστούμε και να προσφέρουμε όλοι μαζί, με εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που θα στηρίξουμε και που θα βγουν μπροστά!
Ζητάμε από τους Πανιώνιους που έχουν την δυνατότητα να ενώσουν και να εμπνεύσουν τον κόσμο, να το κάνουν.
Κύριοι :
Αγγελόπουλε
Αλακιώτη
Βανδώρε
Δρελιώζη
Δρίβα
Θεοδωρίδη
Καλογρίτσα
Καπετανάκη
Κατσούλη
Κοέν
Κοσμόπουλε
Κουλμπαλόγλου
Κουτελάκη
Κωσταρίδη
Παρασκευόπουλε
Ποδηματά
Ριζόγλου
Σεπετά
Σκούρα
Σπανέ
Στεφάτε
Στρογγυλάκη
Τσακίρη
Φετοκάκη
και όσοι έχετε συνδράμει περισσότερο ή λιγότερο, εμφανώς ή αθόρυβα, κατά καιρούς.
Καθίστε μαζί μας στο τραπέζι, σήμερα. Κάντε την αρχή.
Οπαδοί και φίλοι του αγαπημένου Συλλόγου όλων των υγιών φιλάθλων της χώρας. Ενότητα και αγώνα τώρα, με σκοπό το μεγαλύτερο ποσό που θα έχει συλλεχθεί στην Ιστορία του Πανιωνίου.
Ποσό που θα προέλθει από την βάση του, τον λαό. Με αυτό τον τρόπο θα «πείσουμε» τον επιχειρηματικό κόσμο της ομάδας να μας ακολουθήσει. Να πάρει το κύμα και να το κάνει βουνό της νέας εποχής του ΠΓΣΣ.
Δημοσιογράφοι (και είστε πολλοί), αθλητικοί και μη, που αγαπάτε τον Πανιώνιο.
Αφιλοκερδής προώθηση του αγώνα μας για συλλογή του απαιτούμενου ποσού (της συμμετοχής της ομάδας ποδοσφαίρου σε επαγγελματική κατηγορία).
Χωρίς εσάς, το μήνυμα δεν μπορεί να φτάσει στον απανταχού ελληνισμό που γνωρίζει την σημασία της μη διάλυσης του Ιστορικού Πανιωνίου και που θα θέλει να δώσει την οικονομική του βοήθεια για τον σκοπό αυτό.
Οικονομική στήριξη ΤΩΡΑ. Πλάνο και σχεδιασμός ΣΗΜΕΡΑ.
Ερασιτέχνης Πανιώνιος Γ.Σ. Σμύρνης
Panthers Club 1983
«Ορφέας»

1 σχόλιο

  1. Κυρίες και Κύριοι όσο και να ψάχνουμε για χείρες βοηθείας δεν πρόκειται να έλθουν.Γιατί; Διότι το ζητούμενο είναι ένα και μοναδικό να πουληθεί το οικοπεδάκι που εχει το όνομα Γήπεδο Πανιωνίου για να γίνουν πολυκατοικίες,καταστήματα, και parking.Θα χάσει τους ταλαντούχους παίκτες του με ψίχουλα που θα πάρει και θα κατρακυλύσει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες και θα πάρουν τα κοράκια το οικοπεδάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή