Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δήλωσε συμμετοχή στην SL2 ο Πανιώνιος!

Ήταν αναμενόμενο έγινε και... επίσημο! 

Ήταν αναμενόμενο έγινε και... επίσημο! 

Ο Πανιώνιος είχε λάβει πρόσκληση από την ΕΠΟ για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Super League 2 και η διοικούσα επιτροπή με πρόσφατη ανακοίνωση της είχε γνωστοποιήσει πως η απάντηση θα είναι θετική! 

Αυτό, λοιπόν και έγινε. Οι άνθρωποι του Ιστορικού δήλωσαν την ομάδα στην δεύτερη επαγγελματική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου (με ένα παράβολο των 7.500 ευρώ) και φυσικά συνεχίζονται οι επαφές και οι συζητήσεις με ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν οικονομικά τον σύλλογο σε αυτή τη νέα σελίδα που είναι έτοιμη να ανοίξει.

Θυμίζουμε, ότι το πόσο της εγγυητικής για την συμμετοχή στην SL2 είναι 150.000 ευρώ, ενώ το ποσό του μετοχικού κεφαλαίου αγγίζει τις 350.000 ευρώ! 

Φυσικά, στον Πανιώνιο περιμένουν και από τον κόσμο του συλλόγου να στηρίξει έμπρακτα αυτή τη νέα δύσκολη προσπάθεια που γίνεται και γι΄αυτό το λόγο από την Παρασκευή (20/08) θα γίνει η έναρξη προαγοράς εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Οι προαγορές των εισιτηρίων διαρκείας θα κοστίζουν 50€ , 100€ , 200€ , 500€.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι την ερχόμενη εβδομάδα (25/08) έχει οριστεί να γίνει η γενική συνελεύση του ερασιτεχνη Πανιωνίου με μοναδικό θέμα τη συγκρότηση νέας ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια