Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πιο κοντά ο Τσακουμάκος

Το ρεπορτάζ του Ευάνθη Γκόγκουλη στην εφημερίδα SportDay.

Το ρεπορτάζ του Ευάνθη Γκόγκουλη στην εφημερίδα SportDay.

Ο κόσμος του Πανιωνίου θα έχει στην Γενική Συνέλευση (25/08) τον τελευταίο λόγο για το πώς θα πορευτεί το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ομως, η προοπτική να δοθεί το χρίσμα στον Γιάννη Τσακουμάκο, φαντάζει όλο και πιο πιθανή.
Ο γνωστός επιχειρηματίας του χώρου της νυχτερινής διασκέδασης είναι ο μοναδικός που έχει δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον για να ηγηθεί της νέας ΠΑΕ, αφού χθες δεν σημειώθηκε καμία πρόοδος με τους άλλους δύο που είχαν προσεγγίσει ο Κυριάκος Σκούρας και ο Φώτης Κωσταρίδης. Αμφότεροι δηλώνουν ότι χρειάζονται χρόνο για να αποφασίσουν, χρόνος όμως δεν υπάρχει για τους «κυανέρυθρους». Ιδίως από τη στιγμή που μέχρι χθες δεν είχε δοθεί παράταση στην προθεσμία για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου των 350.000 ευρώ.
Πρέπει να τονιστεί ότι ο Τσακουμάκος μίλησε για πρώτη φορά αυτοπροσώπως με τους ανθρώπους του Πανιωνίου και άφησε να εννοηθεί ότι τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου που έκανε στην υπό εκκαθάριση ΠΑΕ δεν απέχουν από όσα του είχαν γνωστοποιηθεί από τους πρώην μεγαλομετόχους. Μάλιστα, ανέλυσε τους στόχους του για δημιουργία ισχυρής ομάδας παρά τον «βραχνά» των χρεών.
Ο υποψήφιος επενδυτής θα είναι παρών στην αυριανή Γ.Σ. για να πείσει όλα τα μέλη για τις προθέσεις του, αν και κάθε μέρα ακόμα και όσοι ήτααν αρνητικοί στο άκουσμα του ονόματός του, συμβιβάζονται με την ιδέα να δοθεί σ’ αυτόν το χρίσμα. Κυρίως επειδή οι περισσότεροι δεν αντέχουν να δουν την ομάδα τους ξανά στη Γ’ Εθνική, αφού αν δεν αναλάβει ο Τσακουμάκος, δεν φαίνεται να υπάρχει άλλος τρόπος για να συμμετάσχει ο Πανιώνιος στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία.

1 σχόλιο

  1. Μπορει να μας πει ο ρεπορτερ με ποιους ανθρώπους του Πανιωνιου μίλησε ;;;
    Να πειστεί ποίος και πόσοι;
    Οι περισσοτεροι δεν αντεχουν τους ερασιτεχνισμους και τους ουρανοκατεβατους Πανιωνιους ...
    Καλυτερα τοπικο και καθαροί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή