Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στατιστικά ενόψει των αγώνων μπαράζ

Γράφει ο Νίκος Τσιάπης

Γράφει ο Νίκος Τσιάπης

* Μετά από μία εκπληκτική παρουσία και κατάληψη της πρώτης θέσης στον 6ο όμιλο της Γ' εθνικής 2020/2021, έφτασε η στιγμή που ο Ιστορικός θα διασταυρώσει τα ξίφη του με τους πρωταθλητές των υπόλοιπων 4 νοτιότερων γεωγραφικά ομίλων στους κρίσιμους αγώνες μπαράζ που ακολουθούν.

Πρόκειται για ένα μίνι πρωτάθλημα όπου Πανιώνιος, Κηφισιά, Θύελλα Ραφήνας, Ζάκυνθος & Ηρόδοτος θα αναμετρηθούν μεταξύ τους από μία φορά και οι 2 ομάδες που θα τερματίσουν ψηλότερα βαθμολογικά, θα προβιβαστούν στην Super League 2 της αγωνιστικής περιόδου 2021/2022. 

Οι κυανέρυθροι καλούνται να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα που τρέχουν από την αρχή της σεζόν δεδομένου ότι ολοκλήρωσαν αήττητοι το πρωτάθλημα με απολογισμό 8 νικών & 2 ισοπαλιών! Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως με συγκομιδή 2,60 βαθμών ανά αγώνα είχαν το 2ο υψηλότερο μέσο όρο συγκριτικά με όλους τους υπόλοιπους πρωταθλητές των ομίλων της κατηγορίας! 

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι καταγράφουν γενικότερα εντυπωσιακά στατιστικά τους τελευταίους 16 μήνες (στην εποχή της πανδημίας ουσιαστικά) δεδομένου ότι στο ανωτέρω αναμφίβολα μεγάλο χρονικό διάστημα έχουν γνωρίσει μόλις 2 ήττες σε σύνολο 19 επίσημων αναμετρήσεων για όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 11 νίκες & 6 ισοπαλίες στα υπόλοιπα ματς! 

Στα καθοριστικά ματς που ακολουθούν θα αντιμετωπίσουν 4 ομάδες με τις οποίες έχουν από φτωχή έως μηδαμινή προϊστορία η οποία μάλιστα περιορίζεται μόνο σε αγώνες κυπέλλου! 

Πιο συγκεκριμένα θα διαστώρουν τα ξίφη τους κατά χρονική σειρά :

i. με τον Ηρόδοτο εκτός έδρας, τον οποίο έχει αντιμετωπίσει 5 συνολικά φορές για το θεσμό του κυπέλλου απολογισμό 3 νικών & 2 ισοπαλιών. Η ομάδα της Αλικρανασσού ολοκλήρωσε κι αυτή εντυπωσιακά το δικό της πρωτάθλημα ως πρώτη του 10ου ομίλου με 11 νίκες, 3 ισοπαλίες & μόλις 1 ήττα (μέσος όρος 2,40 βαθμών ανά αγώνα) ενώ είναι χαρακτηριστικό πως παραμένει εντός έδρας αήττητη από τις 5/1/2020! 

ii. με την Θύελλα Ραφήνας εντός έδρας για πρώτη φορά στη μεταξύ τους προϊστορία! 

iii. στη Ζάκυνθο με την τοπική ομάδα με την οποία έχουν τεθεί αντιμέτωποι μία φορά για το κύπελλο Ελλάδας με τους κυανέρυθρους να επικρατούν με 1-0 στις 1/12/2015 στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων! Αξίζει να σημειωθεί πως όπως και ο Ηρόδοτος έτσι και οι επτανήσιοι αγνοούν την εντός έδρας ήττα εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα από την προ κορωνοϊού εποχή (24/11/2019) 



iv. με την Κηφισιά στη Νέα Σμύρνη για την τελευταία αγωνιστική υποχρέωση των κυανέρυθρων για τη φετινή αγωνιστική περίοδο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια