Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η επιλεκτική... ευαισθησία του Ζαχαριάδη!

Ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης στο 31ο λεπτό του αγώνα στο "AEL FC Arena" αποφάσισε να αλλάξει τις ισσοροπίες του ματς. Ο διαιτητής ...

Ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης στο 31ο λεπτό του αγώνα στο "AEL FC Arena" αποφάσισε να αλλάξει τις ισσοροπίες του ματς.

Ο διαιτητής του αγώνα απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ντομίνγκες για μαρκάρισμα που έκανε σε παίκτη της ΑΕΛ στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Μία απόφαση τουλάχιστον αυστηρή από τον ρέφερι, ειδικά οταν πρόκειται για δεύτερη κάρτα, άρα και αποβολή.

Αυτή η "ευαισθησία" του Ζαχαριάδη στις κάρτες δεν φάνηκε σε κάποια πολύ πιο σκληρά μαρκαρίσματα που έγιναν από πλευράς παικτών της Λάρισας, ενώ ο Γκαζάλ των γηπεδούχων την γλύτωσε μόνο με κίτρινη σε σκληρό μαρκάρισμα που έκανε και με τα δύο πόδια από πίσω στον Τσιλούλη, με τους κυανέρυθρους, σε μία φάση που εύκολα θα μπορούσε να δει και κόκκινη!

Για την φάση της αποβολής του Νομίνγκες, ο διαιτητής από τον Μακεδονία απέβαλε και τον Νίκο Ζαμάνη για διαμαρτυρία, ενώ έδωσε κίτρινη κάρτα στον Δημήτρη Ναλιτζή για τον ίδιο λόγο. Βέβαια, ο κ. Κούγιας, ο οποίος έκοβε βόλτες γύρω δίπλα από τον πάγκο του Πανιωνίου και έλεγε διάφορα, δεν τιμωρήθηκε από τον Ζαχαριάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια