Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Panionianea Radio (29/03/2020): Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή (sound)

Πολύ ενδιαφέρουσα και... αποκαλυπτική ήταν η Πανιώνια Εκπομπή της Κυριακής (29/3/20) στον αέρα του Panionianea Radio . Ο Γιώργος Καρμί...

Πολύ ενδιαφέρουσα και... αποκαλυπτική ήταν η Πανιώνια Εκπομπή της Κυριακής (29/3/20) στον αέρα του Panionianea Radio.

Ο Γιώργος Καρμίρης ήταν στο μικρόφωνο του διαδικτυακού ραδιοφώνου του panionianea.gr και συνομίλησε με όλο τον κόσμο του Ιστορικού, που αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε με τον κορονοϊό, ήταν στα σπίτια του και όλοι μαζί γίναμε μία μεγάλη κυανέρυθρη παρέα.

Καλεσμένος της εκπομπής ήταν ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στην ΚΑΕ και Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ., Διονύσης Κοκκινάκης, με τον οποίο μεταξύ άλλων μιλήσαμε αναλυτικά για όλες τις εξελίξεις στον μπασκετικό Πανιώνιο -με την επικείμενη αποχώρηση του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου-.

Ο κ. Κοκκινάκης αναφέρθηκε στην σχετική συνομιλία που είχε με τον κ. Χριστοδουλόπουλου και αποκάλυψε όλα όσα είπωθηκαν μεταξύ τους. Ποιες είναι οι "απαιτήσεις" του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ για να παραχωρήσει την ομάδα, τι ζητάει και ποια τα βήματα του από εδώ και πέρα.

Παράλληλα, έγινε ειδική αναλυτικά αναφορά στα του Ερασιτέχνη Πανιώνιου, με όλα όσα ειπώθηκαν να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και αποκαλυπτικά.

Όσοι, λοιπόν, δεν καταφέρετε να ακούσετε live την εκπομπή, μπορείτε να το κάνετε πατώντας το play στο παρακάτω σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια