Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα δημοσιεύματα χωρίς βάση για Τσακίρη και το σχόλιο του Δάρα

Δημοσιεύματα που θέλουν τον Κωνσταντίνο Τσακίρη να ενδιαφέρεται να επιστρέψει στον Πανιώνιο, εφόσον η ομάδα υποβιβαστεί, είδαν το φως της...

Δημοσιεύματα που θέλουν τον Κωνσταντίνο Τσακίρη να ενδιαφέρεται να επιστρέψει στον Πανιώνιο, εφόσον η ομάδα υποβιβαστεί, είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες.

Βέβαια, τα εν λόγω δημοσιεύματα φαίνεται να μην έχουν κάποια βάση, αφού δεν προκύπτει από πουθενά πως ο πρώην ισχυρός άνδρας του συλλόγου επιθυμεί να αναλάβει εκ νέου την κυανέρυθρη ΠΑΕ. Μάλιστα, το αντίθετο. Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης  -τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα- δεν σκέφτεται να επιστρέψει διοικητικά στη Νέα Σμύρνη και αυτό δύσκολα φαίνεται πως θα αλλάξει.

Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που διάφορα δημοσιεύματα θέλουν τον γνωστό επειχειρηματία να κάνει σκέψεις επιστροφής. Βέβαια, καμία φορά, κανένα από αυτά τα δημοσιεύματα, δεν είχαν ποτέ καμία βάση, κάτι που φαίνεται πως συμβαίμει και σε αυτή την περίπτωση.

Να σημειωθεί, πάντως, πως σε σχετικό post που δημοσιεύτηκε σε κυανέρυθρη σελίδα στο Facebook περί ενδιαφέροντος του Τσακίρη για την ΠΑΕ, υπήρξε σχόλιο του Χρήστου Δάρα, ο οποίος έγραψε σχετικά: "Μακάρι το συντομότερο να πάρει όλες τις μετοχές μου δώρο, αρκεί να παρει και τα βάρη στο κεφάλι του, όπως τα πήρα εγώ προσωπικά από την εποχή του μέχρι σημερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια