Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δυστυχώς, η ομάδα απλά δεν μπορεί...

Κόντρα στον Παναιτωλικό ο Πανιώνιος παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων. Όχι ότι περιμέναμε ξαφνικά να γίνουν θαύματα, αλλά η αλήθεια...

Κόντρα στον Παναιτωλικό ο Πανιώνιος παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων. Όχι ότι περιμέναμε ξαφνικά να γίνουν θαύματα, αλλά η αλήθεια είναι πως λίγη περισσότερη ενέργεια και μία επιθετική δραστηριότητα περιμέναμε να δούμε...

Η ομάδα έχει δείξει φέτος πως κινείται στην μετριότητα (και πιο κάτω) και απλά στο ματς - τελικός του Αγρινίου διαπιστώσαμε πως δυστυχώς δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω.

Ο Παναιτωλικός τον Ιανουάριο ενισχύθηκε σημαντικά, πήρε ποιοτικούς παίκτες όπως ο Ρόσα και ο Νταουντα που έχουν χαρίσει πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα τους. Αντιθέτως ο Πανιώνιος, για τους γνωστούς λόγους, δεν μπόρεσε να κάνει ούτε μια μεταγραφή, με αποτέλεσμα το ρόστερ να παραμένει "γυμνό".

Η ομάδα δεν έχει καταφέρει να βγάλει σε κανένα σημείο αντίδραση, με εξαίρεση το ματς με τον Ατρόμητο, κάτι που επιβεβαιώνει και η πολύ μικρή βαθμολογική συγκομιδή της.

Είναι πλέον φανερό σε όλους πως ο Πανιώνιος είναι η πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος, ειδικά μετα τον Ιανουάριο οπου ο Παναιτωλικός ενισχύθηκε και ανεβηκε επίπεδο και μοιραία αν δεν αλλάξει κάτι (βλέπε πιθανό υποβιβασμό Ξάνθης) θα αποχαιρετήσει την κατηγορία.

Οι λόγοι που φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Πολλοί και γνωστοί. Η μη ικανότητα της διοίκησης να εξασφαλίσει αδειοδότηση, το αδύναμο ρόστερ (λόγω και των περιορισμών), η αδιανόητη παραμονή του Παπαβασιλείου τόσο πολύ καιρό στον πάγκο της ομάδας, κλπ. Περισσότερα όμως θα αναλύσουμε για όλα αυτά μετά το τέλος της σεζόν.

Προς το παρόν οπλιζόμαστε όλοι με υπομονή, για να δούμε πως θα τελειώσει αυτό το... μαρτυρικό για την ομάδα πρωτάθλημα!

ΥΓ: Να συγχαρούμε τον Δημήτρη Κοροπουλη για το πρώτο του ματς στον πάγκο της πρώτης ομάδας του Ιστορικού. Ο 41χρονος coach έχει... μεγαλώσει προπονητικά στον Πανιώνιο, έχει περάσει από όλα τα τμήματα των Ακαδημιών, ξέρει καλά το βάρος της φανέλας και του αξίζει να βρίσκεται εδώ που βρίσκεται. Και εις ανώτερα..

ΥΓ1: Πολλά μπράβο στον κόσμο που έκανε το δύσκολο ταξίδι για το Αγρίνιο. Στήριξε την ομάδα και μετέτρεψε μια ακομη έδρα σε Νέα Σμύρνη. Λυπάμαι πολύ, όμως, που περίπου 25 οπαδοί της ομαδας δεν μπόρεσαν να μπουν στο γήπεδο, αφού η ΠΑΕ Παναιτωλικός με οσες δικαιολογίες μπορούσε να βρει δεν τους επέτρεψε την είσοδο. Κρίμα κ. Κωστούλα, αλλά να ξέρετε πως ο Πανιώνιος και ο κόσμος του δεν ξεχνάει...

Επιμέλεια Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια