Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χρόνια πολλά Φανούρη! (videos)

Πέμπτη 27 Αυγούστου και κοιτάζοντας το εορτολόγιο βλέπουμε πως είναι του Αγίου Φανουρίου. Αυτομάτως σε όλους τους Πανιώνιους ποιος μας...

Πέμπτη 27 Αυγούστου και κοιτάζοντας το εορτολόγιο βλέπουμε πως είναι του Αγίου Φανουρίου. Αυτομάτως σε όλους τους Πανιώνιους ποιος μας έρχεται στο μυαλό; Μα φυσικά ο Φανούρης Γουνδουλάκης!

Ο 37χρονος σήμερα Φανούρης έχει γράψει το όνομα του με μεγάλα γράμματα στην σύγχρονη ιστορία του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου. Φόρεσε την κυανέρυθρη φανέλα για εννέα χρόνια και την τίμησε και την σεβάστηκε όσο λίγοι.

Πάντα σοβαρός, πάντα συγκεντωμένος στην ομάδα, υπόδειγμα ανθρώπου και αθλητή. Αγαπήθηκε και αγάπησε από τον κόσμο του Ιστορικού και μέχρι και σήμερα συχνά ακούγεται το όνομα του στις κυανέρυθρες εξέδρες.

Ο Φανούρης τον Ιανουάριο του 2004 πήρε την μεταγραφή για τον Πανιώνιο από την Καλαμάτα όπου αγωνιζόταν και άρχισε να... γράφει με την φανέλα του Ιστορικού. Στην πλατεία έμεινε για εννέα χρόνια, φόρεσε αμέτρητες φορές το περιβραχιόνιο, πραγματοποιώντας στην Α' Εθνική 234 συμμετοχές και πετυχαίνοντας παράλληλα 23 γκολ. Κάποια από αυτά μάλιστα πολύ εντυπωσιακά, όπως εκείνο του 2007 κόντρα στην Χέλσινμποργκ εκτός έδρας για το Europa League. Μάλιστα, ο μεγάλος Χένρικ Λάρσον (τότε αγωνιζόταν στην σουηδική ομάδα) είχε αποθεώσει τον Γουνδουλάκη για το πανέμορφο γκολ που είχε σημειώσει!

Δείτε το βίντεο από τον αγώνα, το γκολ του Φανούρη στο 0:34:


Ακούστε και το τραγούδι που είχε γραφτεί το 2012 για τον Γουνδουλάκη με τίτλο "Ωδή στον Φανούρη":

Δείτε και το βίντεο με τα γκολ που έχει σημειώσει ο Φανούρης με την κυανέρυθρη φανέλα: 



Χρόνια πολλά Φανούρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια