Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οδεύει προς Παλαιό Φάληρο ο μπασκετικός Πανιώνιος (photo)

Ο μπασκετικός Πανιώνιος έως το τέλος του μήνα θα πρέπει να βρει τη νέα του έδρα, μετά την ενημέρωση του Δήμου Νέας Σμύρνης πως η κυανέρυ...

Ο μπασκετικός Πανιώνιος έως το τέλος του μήνα θα πρέπει να βρει τη νέα του έδρα, μετά την ενημέρωση του Δήμου Νέας Σμύρνης πως η κυανέρυθρη ΚΑΕ θα πρέπει να εγκαταλείψει το κλειστό της οδού Αρτάκης έως τις 31 Ιανουαρίου.

Έτσι, εδώ και κάποιες ημέρες έχει ξεκινήσει η... αναζήτηση του γηπέδου που θα αποτελέσει την έδρα της ομάδας για τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της φετινής σεζόν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του panionianea.gr, την δεδομένη στιγμή φαίνεται πως το νέο κλειστό γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να φιλοξενήσει τον Ιστορικό.

Οι Δήμοι Νέας Σμύρνης - Παλαιού Φαλήρου ήρθαν σε επικοινωνία και όπως όλα δείχνουν η
συμφωνία βρίσκεται αρκετά κοντά ανάμεσα στις δύο πλευρές, ώστε ο Πανιώνιος να στεγαστεί για το υπόλοιπο της σεζόν (τουλάχιστον) στην γειτονική περιοχή.

Να σημειωθεί πως το νέο κλειστό γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2017 από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο και βρίσκεται στην παραλιακή πλευρά της πόλης, κοντά στην Μαρίνα Φλοίσβου και ολοκληρώθηκε ύστερα από δύο χρόνια εργασιών.

Το κλειστό περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, 800 σταθερές θέσεις με δυνατότητα ανάπτυξης σε 1200, με αποδυτήρια, χώρους υγιεινής, γραφεία, κυλικείο, θεωρεία δημοσιογράφων, ιατρείο, χώρο προβολών και συσκέψεων, WC κοινού κλπ.



Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια