Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Όρθιος στο Ηράκλειο ο Ιστορικός!

Όρθιος έφυγε από το "Γεντί Κουλέ" ο Πανιώνιος, όπου αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον γηπεδούχο ΟΦΗ. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου...

Όρθιος έφυγε από το "Γεντί Κουλέ" ο Πανιώνιος, όπου αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον γηπεδούχο ΟΦΗ.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου παρουσίασε καλή αγωνιστική εικόνα σε όλο το ματς, έψαξε στο δεύτερο ημίχρονο το γκολ της ισοφάρισης και το βρήκε στο 80' με τον Καμαρά.

Μάλιστα λίγο έλειψε στο 90' να γίνει και η ανατροπή, όμως η κοντινή κεφαλιά του Νομίνγκες πέρασε ελάχιστα άουτ.

Το παιχνίδι 

Στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τον Πανιώνιο να στέκεται καλά στον βρεγμένο (λόγω βροχής) αγωνιστικό χώρο, φτάνοντας μάλιστα συχνά με αξιώσεις προς την αντίπαλη εστία.

Στο 27', όμως, ήρθε η φάση που άλλαξε τα δεδομένα. Ο Πλατέλλας πήρε την μπάλα μεσα στην περιοχή, εκμεταλλεύτηκε το γλίστρημα του Σταυρόπουλο και με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κότνικ.

Στη συνέχεια, οι κυανέρυθροι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως οι επιθετικές ενέργειες των Τσιλούλη, Αλί και Ντουρμισάι δεν καρποφόρησαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιστορικός είχε την κατοχή της μπάλας, όμως η αμυντική διάταξη του ΟΦΗ δεν του επέτρεπε να βρει εύκολα διαδρόμους προς την εστία του Στρέζου.

Οι κυανέρυθροι προσπαθούσαν συνεχώς, με κάτω την μπάλα, να απειλήσουν και στο 80' κατάφεραν να σημειώσουν το τέρμα της ισοφάρισης. Ο Καμαρά έκανε όμορφη κεφαλιά από κοντά και έγραψε το 1-1.

Ο Πανιώνιος και στα επόμενα λεπτά έδειξε να ψάχνει το γκολ της ανατροπής και στο 90' έχασε τεράστια ευκαιρία για να φέρει το ματς... τούμπα.

Ο Ντομίνγκες έκανε την κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Σπιριντόνοβιτς, όμως η μπάλα αφού πρώτα έσκασε στο έδαφος πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Έτσι, το 1-1 ήταν και το τελικό σκορ.

ΟΦΗ: Στρέζος, Μπράουν, Γιαννούλης, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Νάστος, Παπάζογλου, Ντίνας, Κουτσιανικούλης, Πλατέλλας, Βουό

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Σίντι Αλι, Τσιλούλης, Οικονομίδης, Κότσιτς, Ντουρμισάι

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια