Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σκληρή δουλειά, ευχάριστο κλίμα! (photos)

Συνεχίζεται η προετοιμασία των κυανέρυθρων. Η σκληρή δουλειά του παικτών του Ζοσέ Ανιγκό συνεχίζεται στην Πολωνία. Οι “κυανέρυθροι” πρ...

Συνεχίζεται η προετοιμασία των κυανέρυθρων.

Η σκληρή δουλειά του παικτών του Ζοσέ Ανιγκό συνεχίζεται στην Πολωνία. Οι “κυανέρυθροι” προπονούνται το πρωί με το βάρος να πέφτει στην φυσική κατάσταση, με τους παίκτες να εκτελούν το πρόγραμμα που έχει καταρτίσει ο προπονητής φυσικής κατάστασης, Βασίλης Καλαποθαράκος.

Το απόγευμα ακολουθεί προπόνηση με το βάρος να πέφτει στις ασκήσεις τακτικής. Ο Ζοσέ Ανιγκό και ο συνεργάτης του, Μπερνάντ Ροντρίγκεζ, προσπαθούν να περάσουν την φιλοσοφία τους, στους παίκτες.

Οι “κυανέρυθροι” παράλληλα δείχνουν με κάθε ευκαιρία και το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας. Κάτι που φαίνεται από τα πειράγματα μετά την λήξη των… αγώνων, από τους νικητές προς τους ηττημένους.

Μετά το τέλος του κυρίως προγράμματος, οι παίκτες έχουν στην διάθεσή τους για την αποθεραπεία τους τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου “Olympic” που βρίσκεται στην περιοχή του Βρόνκι.








Δεν υπάρχουν σχόλια