Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πάνθηρας» από μικρός! (photos)

Ο Αμίρης Κούρντι είναι ξανά στο σπίτι του, θα φορέσει ξανά την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας. Ο 26χρονος δεξιός μπακ μετά από μία ...

Ο Αμίρης Κούρντι είναι ξανά στο σπίτι του, θα φορέσει ξανά την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.

Ο 26χρονος δεξιός μπακ μετά από μία πετυχημένη τετραετία στην Αλ Άχλι, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, δέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση της κυανέρυθρης ΠΑΕ και θα γίνει ξανά... κάτοικος Πλατείας.

Για όσους δεν ξέρουν, ο Κούρντι αποτελεί γέννημα θρέμμα του Πανιωνίου, έχει "μεγαλώσει" ποδοσφαιρικά στη Νέα Σμύρνη και αποτελεί "προϊόν" της κυανέρυθρης ακαδημίας.

Από τα παιδικά τμήματα του συλλόγου είχε φανεί το ταλέντο του και πολύ γρήγορα ανέβαινε το ένα επίπεδο μετά το άλλο. Στην ανδρική ομάδα του Ιστορικού εντάχθηκε ουσιαστικά το 2009 και μέχρι το 2014 μέτρησε συνολικά 70 εμφανίσεις με την κυανέρυθρη φανέλα. Μάλιστα φόρεσε και το περιβραχιόνιο του Πανιωνίου, αν και ιδιαίτερα μικρός σε ηλικία!

Το 2014 πήρε την μεταγραφή για την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, φέρνοντας ένα πολύ σημαντικό ποσό στα ταμεία του Ιστορικού.

Πλέον, όμως, ήρθε η ώρα για να επιστρέψει στην ομάδα που αγαπάει και που από παιδί ήταν φίλαθλος της. Όπως βλέπεται και στην παρακάτω φωτογραφία, ο Κούρντι από μικρός ένιωθε και συνεχίζει να νιώθει Πάνθηρας, κάτι που έδειχνε και στον αγωνιστικό χώρο όποτε αγωνιζόταν με την ομάδα. Κάτι φυσικά που θα κάνει και τώρα. Τώρα που επέστρεψε στην ομάδα που "ανδρώθηκε" ποδοσφαιρικά και αγαπάει!

Η φωτογραφία του Κούρντι, όταν ήταν μικρός, με την μπλούζα των Πανθήρων


Δείτε φωτογραφίες του Κούρντι με τα κυανέρυθρα από την πρώτη του σεζόν στον Πανιώνιο μέχρι και την τελευταία του (πριν φύγει)



Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια