Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ισόπαλο το πρώτο φιλικό «τεστ»!

Τα πρώτα του συμπεράσματα έβγαλε ο Ζοσέ Ανιγκο, στην πρώτη φιλική αναμέτρηση του Πανιωνίου κόντρα στη Χάποελ Τελ Αβιβ. Ο Γάλλος προπον...

Τα πρώτα του συμπεράσματα έβγαλε ο Ζοσέ Ανιγκο, στην πρώτη φιλική αναμέτρηση του Πανιωνίου κόντρα στη Χάποελ Τελ Αβιβ.

Ο Γάλλος προπονητής χρησιμοποίησε όσους παίκτες είχε στην διάθεσή του, με τα μηνύματά να είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά από την γενικότερη εμφάνιση της ομάδας. Άλλωστε αυτό ήταν το πρώτο φιλικό "τεστ" και οι κυανέρυθροι ακόμα ψάχνονται, κάτι που είναι λογικό αφού η ομάδα είναι εντελώς νέα. Το τελικό σκορ ήταν 1-1.

Οι παίκτες των κυανέρυθρων σιγά σιγά έβρισκαν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο και ουσιαστικά για πρώτη φορά μπήκαν σε ρυθμούς αγώνα.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο με την Χάποελ να ανοίγει το σκορ στο 24. Στη συγκεκριμένη φάση ο Ντε Ταντεο σηκώθηκε για κεφαλιά με 2 αντίπαλους παίκτες και με υποψία φάουλ η μπάλα κατέληξε στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά η Χάποελ προηγήθηκε.

Στη συνέχεια ο Πανιώνιος προσπάθησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, χωρις να τα καταφέρει. Στην μοναδική φάση μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο Μαλέρμπ είπε όχι σε τετ α τετ των αντιπάλων του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ανιγκο προχώρησε σε αλλαγές, θέλοντας φυσικά να δει αγωνιζόμενος όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του. Άλλωστε στα φιλικά παιχνιδια σημασία έχει να βγουν συμπεράσματα και όχι το σκορ.

Δεν άλλαξε ιδιαίτερα η εικόνα του αγώνα με τον Πανιώνιο πάντως σταδιακά να παίρνει περισσότερα μέτρα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 79' οι κυανέρυθροι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια. Ο Σπιριντόνοβιτς έκανε ότι ήθελε τον αντίπαλο του, έδωσε ωραία πάσα στον Σεράφ, ο οποίος με άψογο πλασέ έκανε το 1-1.

Ο Πανιώνιος, που έδειξε πως διαθέτει βάθος φέτος στο ρόστερ του, στο 89' έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη φιλική νίκη. Αρχικά ο Σπιριντόνοβιτς έκανε νέα όμορφη προσπάθεια, με τον Σεραφ να σουταρει , την μπάλα να αναπηδά και τον Σίντι Αλί να πιάνει νέο σουτ, το οποίο έπεσε λίγο άουτ.

Τελικό σκορ 1-1.

Η αρχική ενδεκάδα: Μαλέρμπ, Κούρντι, Ντομίνγκες, Ντε Ταντέο, Σαραμαντάς, Μακρύλλος, Κείτά, Καμαρά, Μασούρας, Αλμπεργκ, Ντουρμισάι.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Νίκας, Κούρντι, Σταυρόπουλος, Μίκο, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Οικονομίδης, Σπιριντόνοβιτς, Σεράφ, Τσιλούλης, Σίντι Αλί, Γεσίλ.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια