Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Καρέ» ενίσχυσης στον Ιστορικό!

Σε τέσσερις πολύ σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου. Πιο συγκεκριμένα παίκτριες του Ιστ...

Σε τέσσερις πολύ σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου.

Πιο συγκεκριμένα παίκτριες του Ιστορικού τη νέα σεζόν θα είναι οι εξής: Αριστέα Μαγκλάρα, Ρούλα Καλογήρου, Ιωάννα Δίελα και Έφη Γκριτζά.

Οι τέσσερις εν λόγω αθλήτριες άνηκαν στον Φάρο Κερατσινίου, με τον οποία πραγματοποίησαν εξαιρετική δουλειά και τερμάτισαν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1.

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως η Χίλι πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον Πανιώνιο, καθώς έχει δεχτεί δελεαστική πρόταση από το κολλέγιό της στις ΗΠΑ για να στελεχώσει το προπονητικό τιμ της ομάδας. Έτσι όλα δείχνουν πως η ικανή σέντερ θα βάλει τέλος στην καριέρα της ως αθλήτρια και θα ξεκινήσει καριέρα στην προπονητική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής

Σε πολύ ευχάριστο κλίμα συνεχίζεται το στάδιο της «μεταβατικής περιόδου» της προετοιμασίας της γυναικείας ομάδας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ενόψει των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στο Πρωτάθλημα της Α-1 και το Κύπελλο, που σύμφωνα με τις Ειδικές Προκηρύξεις που εξέδωσε την Παρασκευή η ΕΟΚ, θα ξεκινήσουν στις 27.10.2018 και στα μέσα του Οκτωβρίου [για τις ομάδες της Α-1] αντίστοιχα.

Παράλληλα, η Διοικούσα Επιτροπή κατέληξε σε οριστική συμφωνία και ανακοινώνει σήμερα την απόκτηση τεσσάρων καταξιωμένων αθλητριών, ήτοι της Αριστέας Μαγκλάρα, της Ρούλας Καλογήρου, της Ιωάννας Δίελα και της Έφης Γκριτζά, για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Κοινό χαρακτηριστικό και των τεσσάρων αποκτημάτων, είναι η καθοριστική συμβολή τους στην περσινή εξαιρετική πορεία του Φάρου Κερατσινίου, με τη φανέλα του οποίου κατέκτησαν τη 2η θέση στο Πρωτάθλημα της Α-1 Κατηγορίας. Τα νέα μας μεταγραφικά αποκτήματα, δηλώνουν όλες τους πανέτοιμες να βοηθήσουν τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ να κατακτήσει τους φετινούς του στόχους, ενώ και ο coach Τσίκληρας δηλώνει ικανοποιημένος, γνωρίζοντας τόσο τον άριστο χαρακτήρα τους, όσο και την αγωνιστική τους αξία.

Τέλος, φαίνεται να ναυαγεί οριστικά η πιθανότητα να επιστρέψει στην αγαπημένη της «Πλατεία» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Katie Healy, η οποία αν και βρισκόταν πολύ κοντά στην υπογραφή νέου συμβολαίου, δέχτηκε μία πολύ δελεαστική πρόταση από το κολλέγιό της στις ΗΠΑ, να στελεχώσει το προπονητικό team της ομάδας του κολλεγίου της και όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσει πλέον προπονητική καριέρα, εγκαταλείποντας – ως αθλήτρια – το γυναικείο μπάσκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια