Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν»

Ο Νίκος Λινοξυλάκης γράφει για τον ερχόμενο αγώνα του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό, ενώ κάνει ειδική αναφορά στην παρουσία του κόσμου στ...

Ο Νίκος Λινοξυλάκης γράφει για τον ερχόμενο αγώνα του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό, ενώ κάνει ειδική αναφορά στην παρουσία του κόσμου στις εξέδρες του κλειστού της Αρτάκης.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο βοηθός του Βαγγέλή Ζιάγκου:

''ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ήρθε η 5η αγωνιστική!

Όλοι θα αναρωτιέστε γιατί το γράφω με τέτοια προσμονή, αλλά για την ομάδα μας είναι πολύ φυσιολογικό, γιατί:

Τόσο το ατυχές αποτέλεσμα στο εκτός έδρας παιγνίδι με τον Κόροιβο, μ΄ ΄έναν πόντο, όσο και η διάθεση και συγκέντρωση καθημερινά στις προπονήσεις, μας δημιουργεί την αίσθηση ότι είμαστε σε καλό δρόμο.

Παίζουμε με τον Παναθηναϊκό , μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Δεν νομίζω ότι χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις ούτε αναλύσεις για το προφίλ της συγκεκριμένης ομάδας, όπου κοσμεί με την παρουσία της όπου κι αν παίξει, όπου κι αν βρεθεί. Μη ξεχνάτε βέβαια ότι τα παιγνίδια με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδό μας, πάντα είχαν αγωνιστικό ενδιαφέρον πάντα χάριζαν στο φίλαθλο κοινό ιδιαίτερες συγκινήσεις.

Είναι το πρώτο παιχνίδι που θα παίξει η ομάδα μας φέτος με φιλάθλους λόγω της γνωστής τιμωρίας από πέρυσι, γεγονός που κατά τη γνώμη μου έχει επηρεάσει τα αποτελέσματα των 2 εντός παιχνιδιών που έχουμε παίξει μέχρι τώρα.

ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ! Ήρθε η ώρα που περιμένατε από την αρχή του πρωταθλήματος!

Εσείς μας βλέπετε, το γνωρίζουμε, , μας παρακολουθείτε, αφουγκράζεστε την τεράστια προσπάθεια που κάνουν διοίκηση, προπονητές και παίκτες για να βρίσκεται η ομάδα μας εκεί που πραγματικά ανήκει! Εμείς σας χρειαζόμαστε γιατί ξέρουμε ότι είστε ο 6ος παίκτης της ομάδας μας!

Και προφανώς δεν ονειροβατώ, γνωρίζω πολύ καλά τον αντίπαλό μας αλλά την ίδια στιγμή σκέφτομαι ότι σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν!

Θα δώσουμε το 100% και θα διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητες που μας αναλογούν.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!''

Δεν υπάρχουν σχόλια