Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τέσσερα χρόνια panionianea.gr, σας ευχαριστούμε!

Τα panionianea.gr βρίσκονται πλέον τέσσερα χρόνια στον «αέρα» του διαδικτύου και έχουμε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ό...

Τα panionianea.gr βρίσκονται πλέον τέσσερα χρόνια στον «αέρα» του διαδικτύου και έχουμε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς, τον φίλαθλο κόσμο του Πανιωνίου!

Τον Αύγουστο του 2012 μας ήρθε η ιδέα -και πιο συγκεκριμένα η ιδέα ήρθε στον Γιώργο Καρμίρη- να δημιουργήσουμε μία ερασιτεχνική ιστοσελίδα, η οποία θα προσπαθεί να καλύπτει όσο περισσότερο γίνεται τα νέα του Ιστορικού Πανιωνίου σε όλα τα αθλήματα.

Αυτή η προσπάθεια αμέσως βρήκε μεγάλη στήριξη από τους κυανέρυθρους φιλάθλους, οι οποίοι αγκάλιασαν τα panionianea.gr από τις πρώτες μέρες δημιουργίας τους και σε χρόνο-ρεκόρ έγινε η μόνιμη πηγή ενημέρωσης για τον Πανιώνιο κόσμο!

Κάθε χρόνο, κάθε μήνα, κάθε μέρα προσπαθήσαμε και προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι, να καλύπτουμε -όσο γίνεται- την ειδησεογραφία του Ιστορικού και νομίζουμε πως τα έχουμε καταφέρει αρκετά καλά. Αυτό δείχνει και η αγάπη όλων σας, καθώς πάνω από 15.000 Πανιώνιοι (μέσος όρος) μπαίνουν καθημερινά στην αγαπημένη τους ιστοσελίδα.

Φέτος, λοιπόν, σβήνουμε τα τέταρτα μας κεράκια και το καλύτερο δώρο για εμάς θα είναι ο Πανιώνιος σε όλα τα αθλήματα να ζήσει ξανά μεγάλες επιτυχίες. Η σεζόν 2016-17 ευχόμαστε να είναι μία από τις καλύτερες του μεγάλου μας συλλόγου,του Ιστορικού Πανιώνιου!

panionianea.gr, τέσσερα χρόνια στην πρώτη γραμμή της κυανέρυθρης ενημέρωσης!

Σας ευχαριστούμε ξανά…

1 σχόλιο

  1. ΝΑ είστε καλά συνεχίστε επιτέλους δεν ζητιανεύουν ειδήσεις για την ομάδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή