Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για ένα ακόμα «τρίποντο»

Με στόχο τη νίκη, που θα τον διατηρήσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στην σημερινή (25/10,17:15) εντός έδ...

Με στόχο τη νίκη, που θα τον διατηρήσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στην σημερινή (25/10,17:15) εντός έδρας αναμέτρηση με την Βέροια.

Οι κυανέρυθροι, οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, μετρώντας ήδη τέσσερις νίκες και 13 βαθμούς,  θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, με τον έμπειρο προπονητή να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ενόψει του αγώνα με τον σύλλογο της Ημαθίας.

Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τους εξής 20: Παπαδόπουλος, Διούδης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Αργυρόπουλος, Μητρόπουλος, Σιώπης, Κόρμπος, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Μπουμάλ, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Βαλ. Βλάχος, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκης, Πατσατζόγλου.

Περιμένουν κόσμο

Η ομάδα τα πάει εξαιρετικά στο πρωτάθλημα, βγάζει ποδοσφαιρική υγεία και μαχητικότητα στο γήπεδο και άπαντες στις τάξεις του συλλόγου ευελπιστούν πως ο κόσμος του Ιστορικού θα επιστρέψει μαζικά στις εξέδρες της Νέας Σμύρνης.

Αρχής γενομένης, λοιπόν, από το ματς με την Βέροια, στον Πανιώνιο περιμένουν πως οι φίλαθλοι της ομάδας θα δώσουν δυναμικό "παρών" στο γήπεδο, προκειμένου να σταθούν στο πλευρό των ποδοσφαιριστών του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Άλλωστε το μήνυμα της ΠΑΕ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, είναι χαρακτηριστικό:
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ σας καλεί στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, προκειμένου όλοι μαζί να συμπαρασταθούμε στις προσπάθειες των προπονητών και των ποδοσφαιριστών και να πανηγυρίσουμε μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Την Κυριακή ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ".

Τα εισιτήρια
Την Κυριακή (ημέρα του αγώνα), το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 10:00 μέχρι και το ημίχρονο της αναμέτρησης. Παράλληλα το εκδοτήριο της Σοφούλη, θα είναι ανοικτό από τις 12:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζουμε πως για την αγορά εισιτηρίου -σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο- είναι απαραίτητη η επίδειξη Αστυνομική Ταυτότητας, καθώς και ο ΑΜΚΑ

Οι τιμές των εισιτηρίων:
Θύρα 2: 10 ευρώ
Θύρα 3: 10 ευρώ
Θύρες 4 και 7: 15 ευρώ
Θύρα 5/6 Α και Γ: 25 ευρώ
Θύρα 5/6 Β: 50 ευρώ
VVIP: 70 Ευρώ

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια