Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η αποστολή για το «Καραϊσκάκη»

19 ποδοσφαιριστές συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας ο Δημήτρης Τερεζόπουλος για την εκτός έδρας αναμέτρηση Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπ...

19 ποδοσφαιριστές συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας ο Δημήτρης Τερεζόπουλος για την εκτός έδρας αναμέτρηση Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό (29/10,19:30).

Οι κυανέρυθροι γυμνάστηκαν χωρίς προβλήματα την Τρίτη (28/10) και μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός του Πανιωνίου ανακοίνωσε τους παρακάτω παίκτες που αποτελούν την αποστολή για τον αγώνα του Πειραιά.

Αναλυτικά: Γιαννακόπουλος, Καλογεράκης, Αργυρόπουλος, Πάνος, Τασουλής, Παντίδος, Μάκης Γκέζος, Χατζηισαΐας, Γκίνης, Μητρόπουλος, Φουρλάνος, Μπούζας, Κολοβός, Σμυρλής, Γιάννου, Ντουρμισάι, Μασούρας, Φούντας, Μπουμάλ.

Εκτός έμειναν για λόγους ξεκούρασης οι Σιώπης, Οικονόμου, Παπαδόπουλος και Ιμπαγασα, ενώ και στο αρχικό σχήμα της ομάδας ο Τερεζόπουλος αναμένεται να προβεί σε αλλαγές, προκειμένου να δώσει... ανάσες σε παίκτες που έχουν έως τώρα παίξει συνεχόμενα παιχνίδια και παράλληλα να δώσει την ευκαιρία σε αυτούς που δεν μετρούν πολλά λεπτά συμμετοχής.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια