Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μανίκας: «Τα παιδιά είναι αγαπημένα μεταξύ τους»

Για την μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ, τον στόχο της παραμονής, τα οικονομικά προβλήματα αλλά και την σπουδαία εμφάνιση του Γιάννη Ανέστη, μίλ...

Για την μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ, τον στόχο της παραμονής, τα οικονομικά προβλήματα αλλά και την σπουδαία εμφάνιση του Γιάννη Ανέστη, μίλησε ο τεχνικός διευθυντής του Πανιωνίου Αντώνης Μανίκας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra":

Για την ομάδα:
«Στον Πανιώνιο πολλά πράγματα λειτουργούν με την ψυχοσύνθεση της οικογένειας. Ο Πανιώνιος δεν στέκεται στα πρόσωπα, είναι μια ιστορία, είναι ο πιο ιστορικός σύλλογος της Ελλάδας. Οσοι είμαστε στην οικογένεια του Πανιωνίου, πρώτα απ΄όλα σεβόμαστε αυτό. Εχουμε μάθει να ζούμε στα δύσκολα, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό. Είμαστε τυχεροί για το ότι τα παιδιά της ομάδας έχουν δημιουργήσει ένα οικογενειακό κλίμα, είναι πολύ αγαπημένα μεταξύ τους, έχουν στόχους, έχουν όνειρα και το αποδεικνύουν στον αγωνιστικό χώρο. Και όπως βλέπουμε τα πράγματα, υπάρχει μέλλον αφού η U-20 είναι γεμάτη ταλέντα».

Για το αν η παραμονή έχει έρθει πιο κοντά μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ:
«Δεν μπορούμε να το πούμε ακόμα αυτό, καθώς βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές του Β΄γύρου, ενώ περιμένουμε και την απόφαση για το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν.

Αν ξέραμε ότι πέφτουν δυο ομάδες, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είμαστε πολύ κοντά στην σωτηρία. Επειδή όμως δεν το ξέρουμε, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Πιστεύω όμως πως δεν θα κινδυνεύσουμε γιατί έχουμε πολύ καλή ομάδα».

Για τον Γιάννη Ανέστη:
«Είχα πει από την αρχή της χρονιάς, χωρίς να ξέρω ποιος θα είναι βασικός, πως ο Πανιώνιος διαθέτει τρεις ισάξιους τερματοφύλακες, τον Γιαννακόπουλο, τον Ανέστη και τον Παπαδόπουλο. Ο Γιαννακόπουλος είχε ένα προβάδισμα από πέρυσι αφού είχε πιο πολλά παιχνίδια, ο Ανέστης είχε μόνο ένα, αυτό με τον Ολυμπιακό την τελευταία αγωνιστική ενώ ο Παπαδόπουλος ήταν καινούργιο απόκτημα.

Και τα τρία παιδιά έχουν πολύ καλά σωματότυπα, τα οποία στο σύγχρονο ποδόσφαιρο για την θέση του τερματοφύλακα είναι κάτι το αναγκαίο. Από κει και πέρα έχουν το ταλέντο, δουλεύουν καλά και αυτή την στιγμή μας δικαιώνει ο Ανέστης όπως το έχει κάνει και ο Γιαννακόπουλος. Το μεγαλύτερο όπλο του Ανέστη είναι η ηρεμία του και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο όπου έκανε φέτος την πρεμιέρα του. Είναι πολύ καλός τεχνικά, παίρνει πολύ καλές θέσεις και εκτός από το εντυπωσιακό του σωματότυπο, είναι 1,97 μ. ύψος, είναι πολύ καλός στο να μπορεί να διακρίνει την δυσκολία της φάσης και να είναι συνεχώς πίσω από την μπάλα».

Για το αν μπορεί να κάνει καριέρα σε μεγάλη ομάδα:
«Ο Πανιώνιος είναι από τις λίγες ομάδες στην Ευρώπη που κάθε χρόνο δίνει ποδοσφαιριστές και αυτοί κάνουν επιτυχίες. Και ο Ανέστης δεν θα αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα. Νομίζω πως αν μονιμοποιηθεί στην 11αδα αφού υπάρχει ανταγωνισμός σε αυτή την θέση στον Πανιώνιο, και με δεδομένο πως δεν υπάρχουν και σπουδαίοι τερματοφύλακες στην Ελλάδα, πιστεύω πως θα τον κοιτάξει και ο Ομοσπονδιακός προπονητής».

Για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου και τις προσπάθειες της ΠΑΕ στο οικονομικό μέτωπο:
«Για τον Αυλωνίτη δεν έχω κάποια πληροφόρηση αν θα μείνει στον Πανιώνιο. Ίσως το χθεσινό να ήταν και το τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα. Μίλησα με το παιδί και ακόμα δεν ξέρει και ο ίδιος τίποτα.

Υπάρχουν και ο Κούρος και ο Κούρντι και ο Λαμπρόπουλος ωστόσο στόχος είναι να βγει η χρονιά και να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Θα ευχόμουν να μπορέσουμε να τους κρατήσουμε αυτούς τους παίκτες αλλά δυστυχώς τα οικονομικά μας είναι άσχημα. Κάνουμε έναν αγώνα 2,5χρόνια, στον οποίο προσπαθούμε να βγάλουμε ποδοσφαιριστές και να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο. Πρόθεση της διοίκησης είναι να υπάρξουν κάποιες συνεργασίες, καλό θα είναι να υπάρξει μια συσπείρωση γιατί έχει πέσει όλο το βάρος στους ώμους λίγων ανθρώπων και δεν ξέρω πόση δύναμη τους έχει απομείνει για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν»

4 σχόλια

  1. Πολύ σωστά θέτει τα θέματα ο Αντώνης Μανίκας! Ο Πανιώνιος είναι μαγαζί γωνία! Όλοι οι ποδοσφαιριστές, ιδίως οι πιο νέοι, θα έπρεπε να θέλουν ν' αγωνιστούν σ' ένα τέτοιο σύλλογο! Διότι
    απλούστατα θα εξελίξουν την καριέρα τους, θα φτιάξουν τ' όνομά τους και θ' ανέβουν ψηλά! Από την άλλη ο Πανιώνιος ιδίως τη δύσκολη τούτη συγκυρία δε στέκεται εμπόδιο στην εξέλιξή τους!
    Απορώ που δεν υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον για τον Πανιώνιο; Κάποιος σοβαρός επιχειρηματίας θα μπορούσε ν' αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήματα! Επίσης το χρέος υπάρχει μεν όμως δεν είναι τεράστιο και επομένως είναι διαχειρίσιμο! Ο Πανιώνιος στα χέρια ενός σοβαρού επενδυτή, που θα κάνει σωστές και όχι υπερβολικές κινήσεις και θα έχει σωστή διαχείριση μπορεί να μεγαλουργήσει! Ένας τέτοιος σοβαρός επιχειρηματίας είναι αποδεκτός και ευπρόσδεκτος απ' όλη την Πανιώνια οικογένεια. Αποδεκτός δεν είναι μόνον ένας που θα θελήσει μέσω του
    Πανιωνίου να προβληθεί και να εξυπηρετήσει τα δικά του συμφέροντα και όταν αποχωρήσει να τον αφήσει υπερχρεωμένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Deal με Ανέστη, ακολουθούν Αραβίδης, Λαμπρόπουλος, Κούρντι!

    Μετά τη δεδομένη συμφωνία με τον Κολοβέτσιο, τέλειωσε και η μεταγραφή του Ανέστη, ενώ ακολουθούν οι μεταγραφές τριών ακόμη παικτών του Πανιωνίου...

    Διάβασε περισσότερα στο: Deal με Ανέστη, ακολουθούν Αραβίδης, Λαμπρόπουλος, Κούρντι! | gazzetta.gr

    Ημέρα μεταγραφικών deal για την ΑΕΚ αυτή που ολοκληρώνεται σε λίγες ώρες, η σημερινή δηλαδή (20/01), αφού μετά την απόκτηση (για το καλοκαίρι) του Κολοβέτσιου παρουσιάζεται ως τελειωμένη η συμφωνία μεταξύ του Γιάννη Ανέστη και της Ενωσης...

    Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου αποτελούσε μεταγραφικό στόχο των Κιτρινόμαυρων που γνωρίζουν πως δεν μπορούν επ ουδενί να βασιστούν σε κάποιον εκ των Καραγκιολίδη και Βούρα. Για τον λόγο αυτό επισπεύτηκαν οι διαδικασίες και στην Ενωση αποφάσισαν να... τρέξουν και να τελειώσουν το θέμα της απόκτησης του 22χρονου Ελληνα γκολκίπερ που πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, είναι σε εξαιρετική ηλικία ενώ η σούπερ εικόνα του στο ματς με τον ΠΑΟΚ απλά επιβεβαίωσε την αναγκαιότητα να γίνει όσο πιο άμεσα το deal.

    Ψάχνοντας, όμως, το θέμα του Γιάννη Ανέστη και του deal που πέτυχε ο ίδιος με την ΑΕΚ προέκυψαν και νέα δεδομένα για παίκτες από την ομάδα της Νέας Σμύρνης!

    Διάβασε περισσότερα στο: Deal με Ανέστη, ακολουθούν Αραβίδης, Λαμπρόπουλος, Κούρντι!

    http://www.gazzetta.gr/football/article/579704/deal-me-anesti-akoloythoyn-aravidis-lampropoylos-koyrnti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στον Ανέστη έχει γίνει πρόταση ανανέωσης και δεν έχει
    απαντήσει ακόμη. Μάλλον θα πει όχι αν έχει κλείσει στην αεκ. Όμως κυρίως ο Ανέστης, αλλά και ο Αραβίδης πρέπει να υπογράψουν άμεσα νέα συμβόλαια με τον Πανιώνιο στα οποία να μπει μια προσιτή ρήτρα, ώστε αν παραχωρηθούν σε άλλη ομάδα να κερδίσει κάποια χρήματα ο Πανιώνιος, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση! Να γίνει δηλ. ότι έγινε και στην περίπτωση του Αυλωνίτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παλι θα στεναχωρεσω αρκετους ο Μανικας τα θετει μερικως τα ζητηματα σωστα οντως το ποδοσφαιρικο τμημα και οσοι ειναι διπλα ειναι μια οικογενεια διοικητικα ομως οχι σε μια οικογενεια δεν μπαινη στο δωματιο τον παιδιων του ο πατερας οπως ειχε μπει στα αποδυτηρια μετα απο το παιχνιδι με τον Αρη ο ωψιμος ψευτομαγκας παραγοντας και απειλησε τους παντες και το επανελαμβανει συνεχως δευτερονγιατι οταν το καλοκαιρι καποιοι απο εμας διαμαρτυρηθηκαμε για την ελευθερη μεταγραφη του εξισου ταλαντουχου Περιστεριδη(μην βγη καποιος συνηγορος και σχολιαση οτι δεν παιζη στον Πλατανια)μας απαντησαν οτι πιστευουν στο ΑΝΕΣΤΗ πολυ σωστα οντως το παλικαρι ειχε δειξη στοιχεια στο παιχνιδι με ΟΣΦΠ τοτε γιατι δεν τουειχαν κανει την προταση και περιμεναν τωρα που πηρε στα ποδιατου παιχνιδια ο μανατζερτου δεν θα δεχετε γιατι θα θελει να παρη χρηματα απο την ομαδουλα τις Γ΄'εθνικης.Με την αποχωρηση του Φανουρη επρεπε να ειχαν ανανεωση το συμβολαιο του ΑΡΑΒΙΔΗ αλλα μαλλον πολλα περιμενουμε απο αυτους.Τωρα για το θεμα του επενδυτη αν και οπως δειχνουν τα πραγματα εδω και χρονια ειναι δυσκολο να βρεθη αν δεν εχει μεσα του την αγαπη για τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ ειχαμε την τυχη να βρεθη ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ αλλα εκει εγιναν πολλα λαθη τοσο απο τον ιδιο οσο και απο αυτους τους Πανιωνιους που τον πλησιασαν μακαρι μετα τον ελεγχο να ανακαλυψη οτι η πολλα συζητημενη εξυγιανση ειναι σε σωωστο δρομο και να επιστρεψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή